Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Recenze uživatele husokachna k tomuto seriálu (2)

sKORO NA mizině (2020) 

Improvizační sešns partičky z Míru mi moc nesedí a přijdou mi dost na sílu. I pitvoření Štěpána Kozuba mě nebaví vždycky. Ale u sKORO NA mizině jsem se bavil královsky. Ať si kdo chce co chce říká, drajv to má neskutečnej, hluchých míst jen málo, Kozub to spolu s Langošem táhne páradně, hlášky šustí (hlavně díky Kozubovi) papírem jen výjimečně a celá ta parta je strašně sympatická a fajn. Nakonec mi nevadila ani trochu nastavovaná kaše, kdy čtvrtej díl jsem snesl jako tako lepítko mezi "první řadou" a posledním pátým dílem, kterej doceňuju s každým shlédnutím víc. Když už to vyneslo balík a bylo třeba to trochu vyždímat, tak musím uznat, že to kluci vyždímali docela se ctí. Palba do vlastních řad (Suchánek, Kolečko a ostatní celebrity...) je třešnička na dortu a .... prostě je to super a dám si to rád kdykoliv zas a znovu. Čtyři brutálně udusaný zavaly. PS: akorát to bylo málo sprostý, já bych ještě připepřil... ()

Terapie (2021) (E07) 

Předchozí díl nehodnotím, to byla tak trapná a bezobsažná výplň, že mi to za to nestojí. Když srovnám "třetí sérii" s předchozími dvěma, kvalitativní sešup je tak citelnej, že nemůžu hodnotit ani průměrně. Tvůrci vzali všechny propriety, co předtím fungovaly - camea, hlášky, sprostotu, přepálenost - akorát kolem nich nedokázali vytvořit funkční příběh. Co v "první sérii" působilo svěže a bylo akorát a pěkně vypointované, ve "druhé sérii" byl zase kvalitní fanouškovský servis ale pořád s docela rozumným dějovým obloukem, je teď už jenom parodie sebe sama, hyena pojídající svoje střeva. A nic na tom nezmění ani ne moc vtipné cameo Petra Rychlého, úplně mimo účast Roberta Rosenberga a teď už trapný sebesebeparodující Kolečko. Výše zmíněné spíš potvrdí totální scénáristickou neschopnost. I ten Kozub, který se mi předtím tak líbil a jehož přepálenost zachraňovala mnohé, mi teď přijde jako parodie sebe sama a nemůžu se shodnout s tím, jak je označován za nejlepšího herce všech dob a všech kontinentů... Na rozdíl od masy si myslím, že Kozub nikdy nezahraje nic než sebe nebo poloblázna/psychopata/politika. Jeho vizáž a jeho neumění civilního projevu jde proti tomu. Nakonec ten koronáč bude mít větší výdrž než tenhle seriál. Dvě otrávený gondíkové ňadra. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama