Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jirka Horáček se chystá oženit s kadeřnicí Jitkou, což překvapivě těžce nese jeho otec. Nejprve se snaží syna naspořenými tisícovkami nalákat na cestu kolem světa, a když to nevyjde, snaží se svatbu rozmluvit Jitce. I tento pokus však selže, a tak se svatba nakonec přece jen koná, bez účasti naštvaného otce. Zdá se, že zatímco Jirka se usadil a dospěl, potíže nastanou s otcem, který se nejprve za poněkud trapných okolností seznámí se sympatickou zdravotní sestřičkou Lucií a později s atraktivní striptérkou a prostitutkou Álou. Skončí v jejím bytě, a nejenže se stane jejím milencem, ale navíc ochotně přijme roli poskoka, který pere, vaří a uklízí. Navíc se u něj začnou projevovat jasné příznaky "druhé mízy". Barví si vlasy, moderně se obléká, sportuje, chodí do sauny a snaží se hubnout, dvoří se Ále a nevidí, že je všem pro smích. S výjimkou Lucie, které je sympatický a s níž se pomalu sbližuje. Když však pochopí, že je to Lucie, kdo se mu líbí, žena ho odmítne, protože nechce prozradit, že je svobodná matka. (TV Nova)

(více)

Recenze (279)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Úúúúúúúúúúúúú áááááááááá - je to PAST PAST, dobře nalíčená - NA TVÝHO TÁTU Hahahahaha. Pozn.: Kolegové, zamyslete se nad sebou. Není to veledílo, ale v kontextu tvorby let 1990 - 1994 to také rozhodně není 166. nejhorší film všech dob. A kromě toho, jak už jsem psal u jedničky, mám nějak rád starýho Potměšila. Zkuste ho mít taky rádi. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

V rámci nočního dvoupromítání v práci shlédnut i Discopříběh 2. Ten film má plusy i minusy. Hlavní úlohu přebírá táta Ladislav Potměšil, který když zjistí že se kluk žení a bude dědečkem chytne druhou mízu a dělá stejný kraviny jako jeho kluk. Někdy je to trapné (děvky, nahota, barvení a ženský hadry), někdo vtipné a někdy geniální (táhni! :D). Nemá to zdaleka sílu prvního dílu, ale jako pohodová neurážející komedie proč ne a 35% je opět dílem nenávisti k Michalu Davidovi. Musím uznat, že jeho songy jsou tu o třídu horší. Je jich jen 7, z toho jedna pomalá úplně o ničem a ty rychlejší jako přes kopírák. Taneční zvuk v roce 1991 byl někde jinde, Michalu Davidovi ujel vlak a zapamatovatelné jsou jen singlové Mám svůj svět a Právě začínáme, které se ale těžko můžou řadit k největším hitům roku. I tak je 35% nezasloužených, za mě 3*. ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

A zase ten Soukup ! Ten chlap zkrátka neví kdy má dost, a z každé blbosti, která má návštěvnost jen díky špatné informovanosti diváctva o úrovni imbecility ve filmu, se snaží vydojit ještě něco navíc. Ježíšíkriste, zaražte tomu chlapovi režírování filmů. Ať ho nechá Železný na Nově režírovat ty jejich příšerné estrády, ale jen ať už netočí filmy. To totiž Jaroslav Soukup zjevně neumí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak rozdíl mezi jedničkou a dvojkou je asi jasný. Zatímco Discopříběh obsahuje minimálně vcelku přijatelný příběh, ale hlavně jeden hit za druhým, Discopříběh 2 je jednou trapnou přítěží. Nejen že neobsahuje ani jednu hitovou píseň, ale snahou filmařů je udělat z Jirkova táty co největšího šílence - alespoň v jejich očích. Jenže i motivy průšvihů se opakují. Jirka byt vytopil - táta nechal vyhořet. Jirka běhal na náměstí nahý, tátu odvezli na záchytku. Je to hudební film, takže hudba to mohla zachránit, leč nezachránila. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Bylo to jako když ležím v posteli a koukám se do stropu , není tam nic zajímavého ani nic nového. Přesně tak jsem se cítil u tohohle pokračování DISCOPŘÍBĚHU. Jednotka byla podprůměrná , ale tohle bylo mnohem horší ! Michala Davida z duše nesnáším , vtip ve filmu nestál za nic. Trapné , nudné , nekoukatelné. ODPAD ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve scénách, kdy otec Jirky (Ladislav Potměšil) žije s Álou (Eva Čížkovská), si lze všimnout, že má na levé straně tváře modřiny. V jednom záběru má však modřiny na pravé straně. (Lajty)
  • Ve scéně, kdy otec Jirky (Láďa Potměšil) vytáhne v kuchyni z kastrolu 100 tisíc, jde o poměrně objemný balíček. Když však poté Jirka (Rudolf Hrušínský) mává balíčkem na skládce, je jeho objem sotva poloviční. (Armin82)
  • Film bol natáčaný s obrovskými problémami, nakoľko po amnestii vtedajšieho prezidenta Havla bola Plzeň plná kriminálnikov, ktorí liezli do záberov, a muselo sa čakať, až ich to prestane baviť a odídu. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama