Reklama

Reklama

Hook

Trailer

Obsahy(1)

V ambiciózním dobrodružství Hook od úžasného Stevena Spielberga hraje Robin Williams dospělého Petra Pana a Dustin Hoffman nechvalně proslulého kapitána Hooka. O zábavu se postarají také Julia Robertsová v roli víly Zvonilky, Bob Hoskins jako pirát Smee a Maggie Smithová coby babička Wendy, kteří musí stárnoucího právníka Petra Banninga přesvědčit, že byl kdysi legendárním Petrem Panem. A tak začíná nové dobrodružství, v němž se Petr vydává do země Nezemě, aby ochránil své dvě děti před kapitánem Hookem. Cestou znovu objeví sílu představivosti, přátelství a kouzel. Nová verze klasického příběhu, určená dětem všech věkových kategorií, byla v roce 1991 nominována na pět Oscarů včetně kategorie nejlepší vizuální efekty. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nebyl Robertsová a film byl aspoň o 20 minut kratší a bez křečovitých songů bylo by to nejspíš za 80% V tomhle případě to naštěstí stále ještě zachraňuje Bob Hoskins a skvělý Dustin Hoffman, který si svojí roli dokonale užil a je s přehledem jeho nejlepším aspektem. Výpravě není co vytknout, hudba taky ujde, ale scénář... ten scénář.. :o((( ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci si urcite zaslouzi pochvalu za docela dobrej pribeh vychazejici z Petra Pana a za perfektni vizualni stranku. Problem je, ze Pan se rozjede az po prisernejch 100 minutach, behem kterejch se nic moc dulezityho nedeje a vsichni tu jen tak saskujou. No a tu zaverecnou pulhodinu to uz dojem zas tak moc nevylepsi. Fakt nechapu, proc film nemoh mit standartnich 100 minut, tohle je tezce prestrelena delka. Nicmene filmu nejvic pomahaj herci. Roberts je perfektne roztomila a Williams to zvlada taky s prehledem, hlavne dokud neni namaskovanej jak Peter Pan, pak v zelenym oblecku a s rozcuchanym harem vypada trosku jak pedofil na lovu. Ale mym favoritem je skoro k nezponani nalicenej a naprosto fantastickej Hoffman. Celkove docela slusna zabava, ale ta delka je fakt smrtici, takze jen lepsi 3*. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Monumentálna, výpravná Spielbergovina only for the kids. A to každým "coulem". Vidieť to ako malý, určite by som ostal očarený a veľmi rád sponínal. Takto je to "len" krásny, farebný, rozprávkový svet, bez poriadného hrdinu (ne a ne, Peter Pan mi jednoducho nesadol), ale s veľmi príjemnou atmosférou a užasným Hoffmanom. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Miluju devadesátky - To se točily v Americe fakt nejlepší filmy a sám jsem v devadesátkách vyrůstal a videopůjčovny byla fakt skvělá věc 🙂 Takže tohle je další film co jsme tenkrát měli z videopůjčovny a to jsem ještě ani vůbec nevěděl že na videokazetě není původní kinodabing - Ten jsem slyšel až když jsem si pořídil 4K Ultra HD - To jsem byl docela překvapenej když jsem si to přečetl na dabingforu že první český kinodabing dali na Blu-rayčko. No jsem zvyklej na ten dabing z videokazety ale dneska musím říct že ten původní je asi fakt lepší - Hlavně dabing na herce Dante Basco co hrál Rufia - V původním dabingu ho dabuje skvělej Martin Sobotka a ten k němu seděl - No a na videokazetě ho dabovala ženská - Dabérka a herečka Blanka Zdichyncová a ten Rufio zněl příšerně 😀 To jsme si i říkali že ho musí dabovat ženská když zní jak buzna 😀 Určitě je ten první dabing lepší ale budu mít vždy radši ten druhý. A na prvním dabingu se mi taky moc líbí že ty písničky co tam zpívají děti, nazpívali do češtiny 🙂 To zní dobře. Oblíbil jsem si hodně skladbu You Are The Pan a song When You're Alone jak zpívá malá Amber Scott (Maggie Banning). Jinak celej soundtrack nádhernej - Klasickej John Williams. Robin Williams jako Peter Banning a Peter Pan skvělej - No a Dustin Hoffman jako Kapitán Hook vynikající - Skvělej kostým. Líbil se mi i Bob Hoskins v roli poskoka Smee. Julia Roberts jako lítající víla taky fajn i ty děti to zahrály dobře. Klasika devadesátých let - Nejlepší film o Hookovi. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Mám štěstí, že jsem v době vzniku filmu byl opravdu malý špunt, a tak můžu posuzovat tento film očima toho, pro koho byl učen - a sice malého dítěte. A v mých dětských očích obstál. Dokonce lépe, než E.T. Mimozemšťan, který byl na mě tenkrát až moc smutný. Dlouho už jsem Hooka neviděl a po přečtení zdejších komentářů nevím, jestli bych měl. Spíš ne. Uchovám si tak krásné vzpomínky na dětství, které se mi na tento film vážou... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (29)

Související novinky

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

16.11.2013

Svérázný britský režisér se prosadil hlavně adaptacemi literárních klasik (naposled rozporuplně přijatá Anna Kareninová). Zdá se, že si tentokrát dá pro změnu něco lehčího, víc zaměřeného na rodinné… (více)

Reklama

Reklama