Reklama

Reklama

Invaze obřích pavouků

  • USA The Giant Spider Invasion (více)
Trailer

Jeden z nejslavnějších pavoučích hororů všech dob! Teror pavouků nezastavíš. Před obřími pavouky není úniku! Poklidný život na farmě v Severním Wisconsinu naruší pád obřího meteoritu. Na místě dopadu nalezne farmář se svou ženou množství úlomků, obsahujících pravé diamanty. Radost z úžasného nálezu však kalí fakt, že meteorit také otevřel obří černou díru, kterou na naši planetu přišli obří patnáctimetroví pavouci. Ti začnou terorizovat celé město a je jen na odbornících z NASA, Dr. Vancem a Dr. Langové, aby zasáhli a pokusili se zabránit totální zkáze při invazi obřích pavouků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pokazené maslo. Tak pôsobili všetci aktéri zjavom i správaním. Kreatúry páchnúce potom, mastnými vlasmi a buranským humorom. V ničom nezaostával ani gigantický pavúk-plyšák vytiahnutý z nejakej nepodarenej jarmočnej atrakcie. Ulepený pocit z kamery, trikov i prostredia. Za normálnych okolností vyvažujú riedky dej a nedostatok peňazí oblažujúce hororové prídavky. Tu však dokonca aj nahota mala nádych trapnosti a z upatlaného drinku, ktorý si nadšene mixovala farmárka by som si nechlipol, ani keby som mal neviemaký absťák. Jeden dialóg zachránil túto záležitosť pred zatratením: "Videli ste ten film Čeľuste? Ten žralok vedľa tohto* vyzerá ako zlatá rybka." *) tohto - myslí sa tým ten plyšový blikajúci čierny nepodarok ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jo, něco takového se musí vidět:) Obří pavouk byl maximální, málem jsem se u něj smíchy pomočil. Kdyby se to bralo jako parodie, bylo by to čupr, ale oni to v tom všichni berou vážně. Ale komedie fakt dobrá, už ze začátku parádní efekty, padající meteorit v podobě zapáleného zapalovače, to je prostě... no k smíchu. Když pomyslím, že za 4 roky po tomhle filmu vznikl Vetřelec, je to fakt ne moc dobrá komedie, ale vůbec ne horor. :-D já furt myslím na toho obřího pavouka :-D a dopad meteoritu :-D a ty ostatní věci :-D Směju se ještě teď. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"The Giant Spider Invasion" - "Invázia obrích pavúkov". Podľa názvu som usúdil, že to môže byť celkom zábavný americký horror o vraždiacích pavúkoch. No keď som si ho pozrel, ostal som sklamaný. Je to starý, krátky, nízkorozpočtový film v ktorom sa skoro nič nedeje. Čakal som desivú inváziu gigantických pavúkov, čo budú ľudí trhať na kusy. No zhliadol som len nudný snímok s príšerne primitívnou, neohrabanou, plyšovou atrapou pavúka, ktorého pomaly posúvali na koliečkách. Nezvyknem kritizovať lacné efekty v béčkových horroroch, ale toto bolo už naozaj priveľa. * ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Vzpoměl jsem si na horor Tarantula, snad jediný známější starý horor s obřími pavouky a žasnul jsem nad tím, že efekty v tomto o 20 let novějším filmu jsou stejné, ne-li horší. Ono to tak dlouho nevypadá, protože obří pavouk se objeví až někde v půli filmu a do té doby sledujeme celkem standartní film s obyč. pavouky a více či méně nesympatickými vidláky. I poté je pavouk jakžtakž v pohodě, ovšem při rádoby akčním finále se projeví naplno debilita postav (šerif) děje (50 chlapů s puškama se roztuče a ani pomalu nevystřelí) i efektů. Člověk by přemýšlel proč v roce 75 film o obřím pavoukovi, ale inspirace Čelistmi je přiznaná přímo ve filmu jednou z postav. Každopádně tenhle film se Čelistem ani neblíží, spíše se blíží Edu Woodovi. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

To co zprvu vypadalo na správné béčko plné mizerných triků, brutality, litrů umělé krve, polonahých slečen s bobříky, vidláků s bradkama a nadsázky, klamalo tělěm. Vše tam sice je, ale hrozně málo a místo zábavné pitomosti tu máme nudnou blbost, co ani obří tarantule na kolečkách nezachrání. Ale ti vidláci byli supr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ten obří pavouk byl automobil Volkswagen pokrytý kožešinou, zadní část vozu je přední část monstra a oči jsou zadní koncová světla auta. (Terva)
  • Film je natočen jako pocta snímkům padesátých let. (Terva)
  • Na začátku filmu hlásí pilot letadla, že vidí obřího pavouka. Hlas patřil skutečnému pilotovi Air Wisconsin-Guard Davidu Hoffovi. (Terva)

Reklama

Reklama