Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary Katherine Gallagherová je mierne hyperaktívna študentka strednej katolíckej školy v Santa Monike, ktorá jej však vôbec nevonia. Namiesto štúdií však dievča intenzívne sníva. Túži po tom, aby aj ju konečne pobozkal chlapec. A to nie hocijako, ale čo najvrúcnejšie a najvášnivejšie, aby ňou prenikla omamná rozkoš od hlavy až k pätám. Žiaľ, chlapci sa o Mary Katherine vôbec nezaujímajú. Školský krásavec Sky Corrigan, od ktorého by taký bozk rada prijala, už tobôž nejaví záujem o akési škaredé káčatko a sirotu. Mary si preto vytýči smelý cieľ. Ak chce, aby ju chlapci bozkávali spôsobom, aký pozná zo strieborného plátna, musí sa stať filmovou superhviezdou! To nie je zlý nápad, ale ako ho realizovať? Jej modlitby, predstavy či rozhovory s jediným priateľom, ktorého ešte má, sa krútia len okolo toho, ako sa stať superhviezdou. Veľkú šancu jej ponúkne školská súťaž. Jej hlavnou konkurentkou a rivalkou je Evian Grahamová, miestna kráska, ktorá chodí so Skyom. Mary Katherine sa preto prihlási do doškoľovacieho kurzu pre študentov, požiada o pomoc starú mamu ba dokonca aj samotného Ježiša. Inšpiráciu čerpá zo svojich tajomstiev z minulosti. To sa ale budú všetci pozerať! A naozaj, Sky, Evian a spolužiaci skutočne ustrnú v nemom úžase a sledujú Mary s otvorenými ústami. Čo im predvedie? Získa tým svoju lásku Skya a svoj vytúžený bozk? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Paramount // Počet premietajúcich kín v USA: 2,016 // Otvárací Víkend v USA: $8,912,743 // ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No v drtivý většině scén trapný, protože ta hlavní herečka Molly Shannon je fakt příšerná a když se k tomu ještě přidá strašnej scénář, tak z toho vznikne něco takovýhleho, kde jako hlavní playboy na škole je Will Farrell. Aspoň, že to tentokrát vydržel a neběhal tam nahej jako obvykle. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Filmové debuty komiků ze "SATURDAY NIGHT LIVE" jsou kapitolou sama pro sebe a zasloužily by rozepsat v nějakém pojednání. SUPERSTAR je velké sólo pro Molly Shannon a její alter ego ze scének v SNL, odpudivou katolickou školačku Mary Catherine Gallagher. Hodně slabé a trapné, ale dokoukal jsem to a párkrát, když už byly fóry hodně trapné, jsem to nevydržel a pousmál se. Na Molly Shannon něco je, rozhodně má odzbrojující úsměv (a opravdu strašnou fotku ve svém profilu na CSFD) a zdatně jí sekunduje spolehlivý Will Ferrell (mající tu za sebou NOC V ROXBURY, kde také hrál milostný objekt Molly Shannon), plus tu ještě máme třeba Harlanda Williamse (který si svoje velké sólo odbyl dva roky předtím v RAKEŤÁKOVI) a mihne se tu Tom Green. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že poměrně hezké herečce stačí přidat extra mega brýle, svázat vlasy do copu a přihodit unylé oblečení, aby se změnila ve filmovou ošklivku. To by mě zajímalo, za co by maskéři považovali mě :-) Ale zpátky k filmu... Přiznám se, že Saturday Night Live mám celkem ráda, některý skeče jsou výborný, ale co mělo kurva znamenat tohle?! Když už tomu chyběl vtip, proč to aspoň nemohla být pohodová zábavička na jeden večer? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na filmu je poznat, že to měla být parodie. A ať už ty přiznané (Armageddon, Carrie) nebo ty náznakové (smrt rodičů, Bůh), mě moc teda nerozesmáli. Teda, ten Bůh jo… :-) Ale jinak to je bída a šeď. A to dost nudná (jak říkám, až na pár scén) a hlavně trapná. Určitě si to znovu nepustím. Ale abych nezapomněl Will Ferrell je Bůh!!! (Doufám, že to není spoiler!) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si že to někdy napíšu, ale Ferrell hraje ve filmu, kde jsou ještě trapnější lidé než on. Úmyslně jsem se vyhnul slovíčkům jako "HRAJÍ a HERCI". 15% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Miestami je to veľmi trápne - hlavne hlavná predstaviteľka, ale pár vtipných narážok na kresťanstvo, Will Ferrell ako Ježiš a najmä Harland Williams to vytiahli na 60%. Williams nemá chybu, ako za starých dobrých farrellyovských časov. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když se člověk řídí svým vlastním instinktem. A nebo taky jinýmu uživateli. Nemusím je mít ani v oblíbených, ale když vidím, kolik tomu dali, vím, nebo prostě tuším, že se mi to bude líbit. Na procenta úplně dlabu, ostatně to já dělám hodně často. Není to vůbec odpad a už vůbec nějaká trapná komedie. Molly Shannon je prostě trefa do černého a můj milovaný Will Ferrell, ten mě nezklamal ani teď. Hlavně role Ježíše mu seděla jako ulitá, což můžu úplně v klidu říct o téhle totálně podceněné komedii. Hodně lepší čtyřka. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Námět a pár scének (gagů, dialogů) nejsou špatné, ale jako celek převážila trapnost. V některých momentech mohli tvůrci klidně přitlačit na pilu a fóry trochu farellyovsky opepřit a místo toho z nich vycouvali a začali z filmu dělat cosi jako romantickou komedii. Ani Willovo pitvoření mě až tolik nebavilo..... Škoda, škoda. Z tohohle tématu šlo rozhodně vytěžit víc než scénky s objímáním stromů a kněze s neobvyklým varováním před pohlavními chorobami "...holky mají dolík, kluci mají kolík..." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ó Bože, děkuji, že jsi mi dal Slaughtera za přítele !! A Bože, promiň, že jsem mu neřekla, že jsem si ulevila do bazénu.." ;) Spíš než Superstar by se tenhle supertrapný celovečerní spinoff charakteru ohyzdné studentky katolické školy Mary Katherine Gallagher, kterou bohužel stvořila Molly Shannon, mohl jmenovat Saturday Debut of Nightmare Live.. Koren prostě nemůže zklamat, protože něco tak stupidního může skutečně seškrábat jen tenhle magor, za jehož největší filmovou zrůdnost jsem doposud považoval Jack a Jill, který nedokázal zachránit ani jeden z mála mých oblíbených stand-up komiků Adam Sandler !! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

30 %?? Ehm, to teda nie. Neskutočne zábavná komédia(a pre mňa za mňa si ďalej všetci pozerajte Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay aj zo svojimi 64 percentami a humorom typu "niekto sa mi vymočí na hlavu"...), ktorá je inteligentná s neopozeranými, po čertoch vtipnými situáciami. Ono je tiež rozdiel, keď sa komédia neberie vážne a aj zo zdanlivo trápnych situácii dokáže vyvolať u človeka nekontrolovateľné výbuchy smiechu("You're horrible!" či všetky filmové monológy Mary absolútne sa nehodiace k danej situácii). Môj druhý najobľúbenejší herec tu exceluje v roli školského playboya/Boha(už len tá predstava ma rozosmiala a film dokázal predčiť moje očakávania)-a má dokonca skvelé tanečné vlohy-taký fax machine dance:D. A tá paródia na Armageddon - skvelé(had me in tears):). A to nehovorím ešte o strome a hromade ďalších vtipných situácii(geniálny kňaz), ale vlastne vôbec, nemá zmysel sa tu ďalej rozpisovať. Lebo si začínam myslieť, že užívatelia na čsfd nemajú zmysel pre humor(alebo tu vládnu 13 ročné deti, pre ktoré je vtipný fekálny humor...)-česť výnimkám. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit film podle toho, že jsem na něj koukala s někým s kým mě vcelku bavil, protože vím, že samotná bych ho nejspíš nedokoukala. 2* za odkaz na Carrie. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

To je tak imbecilní, až se jeden muší smát...kouká se na to hůř jak na Chuck Norrisovu bradku. Ale naštěstí to neni seriál;-) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Trestuhodně podceněná komedie, k jejímuž sledování jsem se dostal neplánovaně, ale o to víc jsem si ji užil. Parodie na Carrie a nejrůznější středoškolské romance je v podání "přestárlých a nepříliš pohledných" herců prošpikovaná spoustou nekorektních fórů těžících z prostředí katolické školy a Ferrell coby lamač srdcí nemá chybu. ("Sice budu s Evian tančit, ale rozešli jsme se. Opakuji, rozešli jsme se.") Nahlas jsem se smál tak často, že nemůžu jít pod čtyři. ()

Reklama

Reklama