Reklama

Reklama

Láska a anarchie

(seriál)
  • Švédsko Kärlek & Anarki
Trailer
Švédsko, (2020–2022), 8 h 25 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Lisa Langseth

Hrají:

Ida Engvoll, Björn Mosten, Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Gizem Erdogan, Björn Kjellman, Ruben Lopez, Johannes Bah Kuhnke, Elsa Agemalm Reiland (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Vdaná konzultantka a mladý ajťák rozjedou flirtovací hru, která zpochybňuje společenské normy – a nakonec obrátí jejich životy vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Veber 

všechny recenze uživatele

Rozpracování mnoha témat. Co se podle traileru jeví jako komediální seriál se po oloupání slupky mnohovrství a lze najít tolik podnětů k zamyšlení (které by si zasloužily i větší rozpracování). Hlavní dvojice sympatická. Plnění úkolů zajímavě pojaté... Dále bych spoilerovala. Nechť si každý učiní názor sám:-) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Neskutečně netradiční, místy lehce zmatené, ale hlavně velice vtipné! Dost často se mi stává, že to v průběhu prvního dílu zabalím a jdu jinam, ale tady jsem tušil, že mě to nemůže zklamat. Perfektní, hlavní dvojka, kde tu chemii jednoduše vidíte a hltáte s nimi a pak hlavně osazenstvo knižního vydavatelství, kde ani nevím, koho vychválit dřív. Ve finále to sice není na pětku, přesto tenhle typicky "severský" seriál rozhodně stojí za to vidět. ()

Reklama

Poga 

všechny recenze uživatele

Severská seriálová tvorba je mega a to aj na poli drámy, ktorá jemne koketuje s trpkou komédiou. Na ploche ôsmych dielov, každý ma jemne pod tridsať minút, tu dokázali tvorcovia perfektne vybudovať príbeh s tak plastickými postavami, že až. A ten príbeh má mnoho vrstiev, odkrývajú sa postupne a vrcholia v momente, keď čakáme na druhú sériu. Tá bude na jeseň. Našťastie. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Skandinávské každým coulem. Něco v tomhle seriálu mi připomnělo druh seriálů a filmů, které jsem kdysi rád sledoval. Tak trochu Idioti moderního desetiletí, zbavení všeho nepříjemného, pozitivnější a s dobrým koncem. Kärlek & Anarki se věnuje tématu, které je teď nadmíru populární pod pojmem "vystoupení z komfortní zóny". Mírně se posmívá pravidlům stereotypního světa a zejména jeho naprosté neschopnosti reagovat na něco co se normám vymyká. Nejede však na plný plyn a spíše než cokoliv jiného připomíná povedený webseriál, který vznikl z jednoho dobrého nápadu party přátel. Baví, rozesměje, ale nevyžaduje plnou pozornost a rozhodně není oním pomyslným zásahem na komoru. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Letošní už druhé mimořádně příjemné překvapení ze Švédska, byť každý v trochu jiném směru. Láska a anarchie možná nezafunguje názvem, pro někoho bude překážkou švédština, a co jsem četl pod trailerem na Youtube, tak prý ani ten se nijak extra nevyvedl, ale když se do toho pustíte, litovat fakt nebudete. Obě hlavní postavy jsou správně ujeté, umí rozdat i přijmout a mají mezi sebou i příjemnou chemii (nebo mi to tak přišlo). Navíc to není jen obyčejná romantická komedie, kde přesně víte, co se stane za dva díly, ale koukáte se, protože je to prostě příjemné. Tohle je příjemné a ještě chytře a dobře napsané. Fakt milé překvapení, závěr chytře uzavřený i otevřený, snad se dočkáme pokračování. A více podobných příjemných, chytrých a vtipných věcí odkudkoliv, prosím! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní hrdinka ve scéně odehrávající se v autodílně popíjí spolu s automechanikem plechovku českého piva Březnák světlý ležák z pivovaru Velké Březno ze stejnojmenné obce v Ústeckém kraji. (DecoSouza)

Reklama

Reklama