Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tai, Matt, Sora, Izzy, Mimi a T.K. byli na letním táboře, když náhle začalo sněžit... a otevřela se brána do digitálního světa! Společně potkávají několik přátelských příšerek - Digimonů - se kterými se pak vydávají najít cestu zpátky domů. Podaří se jim však překonat všechny překážky, které na ně čekají a porazit zlého Devimona? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Upřímně, byl jsem šokován, jak špatné hodnocení tu tento pořad má. Ono asi není divu, když to většina lidí hodnotí z pozice dospělých, já už bych dnes zřejmě taky neměl pochopení pro tuto dětskou tvorbu. A víte co? Proto ji nehodnotím, je to pro děti a co já si vzpomínám, tak Digimon byl výborný seriál. Koukl jsem na pár dílů zpětně a taky už jsem to viděl jinýma očima, ale budu nadále trvat na tom, že tohle je dobrý počin s originálním námětem a skvělými záporáky. Většina odpadů je podle mě od dospělých lidí, odkojených na českých pohádkách, odmítajících cokoliv nového a jiného. Děti jsou skupina, která by tohle měla hodnotit, ne dospělí. A aby mi někdo nevyčítal, že nejsem objektivní, tak druhá řada byla příšerná, přišla mi špatná v deseti, přijde mi špatná i dnes, ta si horší hodnocení zaslouží, ale první digimoni ne. Z dětské spokojenosti dávám toto hodnocení, přestože budu vypadat jako blázen. Někteří myslí, že když nasází odpady tomu, co jako děti hltali, udělá to z nich dospělé, ale to je trošku zcestný názor. Já už jsem dospělý, ale tím spíš si stojím za svým názorem, ať je jakýkoliv. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Iste, odpad. Ste na úrovni a máte vkus. A teraz šup, šup pozerať ďalší seriál, kde banda ľudí sedí v kaviarni a bavia sa o vzťahoch. Imdb hodnotenie 7.3, ale tu štyridsiatnici ukazujú, ako vyzerá naozajstná kritika seriálu pre deti! Digimon nebol iba kópiou Pokémonov. Mnoho anime sa na seba podobá. Milujete Naruta a neodsudzujete ho len preto, lebo je to silne inšpirované Dragon Ballom. Na rozdiel od Pokémonov mali ale Digimoni aj nejaký príbeh a zaujímavé postavy. Seriál mal nejaký začiatok aj koniec. Súboje boli zaujímavé. A hlavne: Je to pre deti. Je to pre deti. Je to pre deti. Je to pre deti!!! ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Digimony jsem neměl nikdy rád. Už v dětských letech jsem po prvním dílu poznal, že je to hrozná pičovina. Slušně bych Digimon označil za ,,Silně nepovedenou kopii Pokemon." Slovo silně bych prosil 2 x podtrhnout, vytučnit a červeně vybarvit. Nic bližšího napsat nedovedu, protože si pamatuji z celých digimonů pouze to, že se mi nelíbili, detaily po mne nikdo nemůže po tolika letech chtít. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Při premiéře jsem to ještě lehce žral, odchován Pokémony a znalec pouze Monster Ranchera a jiných úchylovin z RTL2 nebo Cartoon Networku. V současné době (a současném výběru) všech možných i nemožných anime ovšem nevidím důvod sledovat tenhle seriál kromě nostalgie. Podobně tenhle seriál upadl v zapomnění z hlediska herního a hračkového. Sezonní záležitost, která je na sobotní dopoledne ideální, ovšem vůči seriozním anime by nevydržela ani pět minut. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Degen jsi ty, degen je on, a je tu s námi Digimon! Je mi jedno, jestli byl dřív Pok nebo Dig - mně tohle působilo utrpení, a představa, že děti budou krmeny představou, že tohle je anime, se ani nedá slovy popsat. Jméno Mamoru Hosody, který později vytvořil věci jako Summer Wars a Časem skákající děvčicu, mě ovšem varuje, že původní - Američany nepředžvýkaná - verze nebyla asi úplně o ničem, ale věřte tomu, když je to něčí prvotina, a potřebuje v první řadě přesvědčit, že zvládne kočírovat animátorský tým. Navíc se tu mám vyjádřit k tomu, jak mě bavilo to, co jsem viděl, a to jsem udělal ve druhé větě. 20% a zakázat v zájmu zachování rovnosti s dalšími roztomilými bojujícími zvířátky. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (3)

  • Seriál je výsledkem práce amerických cenzorů, jedná se o upravenou verzi japonského seriálu Digimon Adventure (1999). (Toyotomi)
  • Původní název pro druhou část filmu byla "Digimon: Our War Game". (HellFire)
  • Japonská originální verze seriálu Digimon Adventure (1999) má ve znělce píseň "Butter-Fly od Kōji Wady. Znělka ze Severní Ameriky se jmenuje "Digimon Theme" od Paula Gordona a byla přeložena a použita taky v České republice. (davidrohusch)

Reklama

Reklama