Reklama

Reklama

Diskuze

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Deadpool 3 to feature a massive fight scene between a variant of Wanda Maximoff (616 or 838) & Famke Janssen version’s Jean Grey.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Boysor

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já nutně musím vidět zase Farella jako Bullseye 🤣 V tom filmu ho totálně žeru.

,,Bullseye, hm"

,,Minul jsem. Vždycky se trefím!"

Sejmutí báby v letadle

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

proč mám takový pocit, že Logan chce Wade zabít ? Vždyť mohou být přece nejky, dělat klučičí večery, splétat si vlasy a povídat si o holkách a hihňat se u toho.

na příspěvěk reagoval Knowho

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Upřímně, jste zvědavý na Garner a její Elektru?nebo byste třeba uvítali Farrellova Bullseye, Schreiberova Sabretootha, údajně i Cox se vrátí jako Stryker, já bych bral nightcrawlera z X2, 

na příspěvěk reagoval Knowho

Uživatel Boysor smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

In #Deadpool3 will be revealed that Wanda of the Earth-838 is the daughter of Magneto.

Boysor

Boysor (hodnocení, recenze)

tomas.malo

No práve. Možno mohla by byt ale zas v podstate každé jedno cameo poteší diváka resp. fanúšika daného filmu. Ja dúfam že sa tam úkazu X-meni (myslím tí starší nie ti mladší) lebo som čítal veci že Sir Stewart s Ian Mckellenom plánujú asi návrat ešte jeden ku X-menom (vramci MCU) niečo na ten štýl. Takže no uvidíme. Mňa by dosť zaujímala budúcnosť po DOFP kde sa Logan prebral. Ale to už zrejme nedostaneme. + na googli sa ukázal časť ktorí v Deadpool 3 bude Famke Jannsen (Jean Grey) James Marsden (Cyclops) plus vyššie spomínaní. No kto vie či sú to žvasty alebo predsa sa tam dostanú. 

Související novinky

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

dnes

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Reklama

Reklama