Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 13

Recenze (175)

Chen 

všechny recenze uživatele

Jen to bezesporu hlavně fanservice, ale já komiksový žánr sleduji poměrně poctivě, takže je to pro mě pozitivum. Nevadí mi, že příběhová kostra je poměrně vratká a slouží hlavně k tomu, aby na ni bylo navázáno neuvěřitelné množství cameo rolí, infantilního humoru a rýpnutí do Foxu, Marvelu nebo Disneyho a to vše podbarvenou hudbou, která k daným momentům na první pohled nepasuje, ale ve finále funguje skvěle. Ale umím si představit, že ten, kdo MCU a komiksový žánr moc nesleduje, asi se v tom všem chaosu ztratí. Já k takovým lidem ale naštěstí nepatřím, takže jsem si to užil (skoro) na výbornou. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Podařený film, u kterého jsem se ani na chvilku nenudil. Hlášky Deadpoola jsou opět Top. Klobouk dolů před scénáristou. No a boje Deadpool vs Wolverine jsou taky super. Hlavně ta bitka v autě. Záporačka Cassandra Nova mě taky bavila. Oceňuji i návrat dalších superhrdinů a různá camea. Celkové hodnocení bych dal 4,5 hvězdy. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

Spasitel se vratil aby zachranil kina a vlastne taky marvel…no povedlo se mu to skvele..nejzasadnejsi film tohoto roku a vlastne asi cele kinematografie (mysleno tak, ze je to dost zasadni film - kino vs streamovaci sluzby, kdy kina bojujou o preziti a veskerou navstevnost, tohle bude ta spravna jehla a zaplata, asi jako kdyz jde do kin nolan) —> troufam si rict ze zisky prekonaji vsechny rekordy…uz se tesim az to uvidim znovu a znovu..strasne skvela vec 😍 takhle se kurva tvori neco s laskou a citem..vsechno perfektni..hudba, sceny, akce…vsechno! maximum effort! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"PIČO, IMPROVIZUJEŠ?" Že zrovna Shawn Lewy někdy natočí zaručeně nejsprostější marvelovku (a že se navíc vážně povede), na to bych si nevsadil ani zlámanou grešli. Nope. Prostě ne. Camea samozřejmě boží, i když, na rovinu? Představy o tom, kde všechno by se v tom mohl třeba jen mihnout, jsem měl daleko divočejší :) Nevadí, třeba příště. 80% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, ale tohle fakt není film pro mě, neměl jsem na něj chodit do kina a už nikdy nechci vidět nic z tohoto kolovrátkového universa. Režie příšerná, herecké výkony - huh?, spousta strašínkymockyftinoučkých narážek pro náctileté publikum k popukání, prostě jsem se vypravil do bijáku a zůstal sedět s otevřenou hubou, co se to odehrává přede mnou. Ale tak 1* za to, že to bylo barevný a hejbalo se to. Jinak naprostý nezájem... příště půjde sledovat ryby - přes metr tlustej led. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Vinnie Jones prozradil, že ačkoli byl požádán, aby se ve filmu objevil jako Juggernaut, nakonec musel roli odmítnout: „Je to zvláštní, ale teď mě požádali, abych hrál v Deadpoolovi, v tom novém. Mluvil jsem s režisérem a řekl jsem mu, že je to takové utrpení oblékat si ten oblek, víte. Psychicky i fyzicky. Chci říct, že to mělo i svou psychickou stránku, protože jste v něm navlečený a nemůžete celý den nic dělat, můžete jen pít brčkem. Takže jsme se nemohli dohodnout na Deadpoolovi. Chci říct, že Deadpool je můj nejoblíbenější film ze všech. Moc jsem v něm chtěl hrát, ale neměli dost peněz, aby mě do toho obleku mohli dát.“ (Geralt z Rivie)
  • První trailer se stal dosud nejsledovanějším filmovým trailerem za 24 hodin. Napříč různými platformy trailer nasbíral 365 milionů zhlédnutí, čímž překonal rekordmana Spider-Man: Bez domova (2021). (Kukelnik)

Související novinky

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

24.07.2024

Je tomu už pět let od slavnostního oznámení marvelovského šéfa Kevina Feigeho na Comic-Conu v San Diegu v roce 2019, že se dočkáme nové verze komiksové postavy drsného lovce upírů Bladea s tváří… (více)

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

22.07.2024

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

Reklama

Reklama