Reklama

Reklama

Americký vlkodlak v Paříži

  • Velká Británie An American Werewolf in Paris (více)

Obsahy(1)

Tři mladí Američané, kteří cestují po světě a hledají dobrodružství, sedí na špičce Eiffelovky v Paříži. Andy, Brad a Chris sem přišli na piknik, popít víno a zaskákat si bungee jumping. Kde se vzala, tu se vzala, najednou se tam objevila také krásná Serafine, kterou naopak život omrzel. Skočila dolů a doufala, že tím všechno skončí. Andy ji zachránil, ale ona zmizela. Začal ji hledat a tím udělal první krok do pekla, které se otervírá každým úplňkem. Vlkodlak vyrazil z klece! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

petero 

všechny recenze uživatele

Tam kde o rok neskôr Stephen Norrington priniesol Bloodbath v BLADEovi tu je niečo také na diskotéke v starom kostole kam sa dostáva náš hrdina s tým rozdielom, že krv nestrieka zo sprchy ale priamo z ľudí keď prepukne to, že všetci zabávajúci sú vlastne vlkodlaci. Inak komédia je to podarená prinajmenšom tak ako je AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON, scénu zoskoku z Eiffelovky nedám za nič, horšie je to s tou hororovou stránkou ktorá je slabá ale nič nekazí narozdiel od tej trikovej kde masky nahradili digitálne triky a tie sú úbohé. Výber hlavných predstaviteľov je veľmi dobrý tak ako Tom Everett Scott tak aj Julie Delpy. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tahle slabomyslnost má být volný pokračovaní Amerického vlkodlaka v Londýně, ale každopádně to bylo ještě horší. Parta amerických výrostků si vyrazila do Evropy - zřejmě vohýbat zdejší hloupý puberťačky a pořádat seskoky z Eifellovky - což byla naprosto reálná akce, u které mě akorát tak napadla písnička z jednoho pořadu pro děti: "Andy a Kip zas do neznáma letí..." Prostě vlkodlaci v Paříži jsou úplně jiná liga - pořádají vlastní párty, na kterou si pozvou svoje oběti, pobíhají po městě, už se nepřeměňují jen za úplňku, protože mají sérum, s kterým se můžou proměnit kdykoli a chtějí snad mít svoji kolonii a vyčistit svět od běžných lidí. Pokud chce být vlkodlak zase člověkem, musí najít vlkodlaka, kterej ho kousnul, zabít ho a sníst jeho srdce. Naštěstí se dají zabít úplně normálně jako běžní lidé. A jejich oběti chodí po světě a nenajdou klid, dokud neumře ten vlkodlak, kterej ho zabil...panebože, proč?! Kdyby tohle byl jen čistej horor, možná to mohla být průměrná blbost. Ale když se z toho snaží dělat komedii, která je možná vtipná jen pro dobovou mládež, je z toho akorát hodně podprůměrná sračka. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Americký vlkodlak v Paríži" - béčková horrorová komédia. Traja kamaráti, americkí turisti, sa v rámci svojej cesty po Európe dostanú až do Paríža. Tam sa jednému z nich podarí zachrániť život mladej, atraktívnej žene. Zabráni jej spáchať sebevraždu skokom z Eiffelovej veže. Ihneď sa do nej bláznivo zamiluje. Lenže táto francúzska sexi kočka má vskutku vážny problém. Pri každom splne mesiaca sa premieňa na vraždiace monštrum. Krásna Serafine je totiž vlkodlak. ** ()

Schizeus 

všechny recenze uživatele

Filmy o divokých psech jsou většinou zaměřeny na potoky krve, béčkový děj a jednoduchší efekty, ale tento vlkodlak mě zaujal tím, že má v popisku i komediální prvky. Kombinace, které by uvěřil jen málokdo, že? Děj je poněkud okatější, i když jde neustále kupředu, divák si může leccos odvodit. Zápletka se blíží a s ní i první efekty, které jsou pro rok 1997 typické. Humor, kterým je snímek prošpikován jako špíz je opravdu jedovatý a i toho největšího zachmuřilce alespoň na pár okamžiků dokáže vyvést z míry. Postupem filmu se vytváří jakýsi profil přicházejícího finishe, pokud počinu pana Wallera věnujete alespoň 50% své pozornosti. Snímek je dobře prostoupen moderní hudbou, která je typická pro mladší generace, ale za výtku bych tento fakt každopádně nepovažoval. Chvilkama jsem byl zklamán chabým scénářem, vše se nakonec v dobré obrátilo ve finálních scénách. Amerického vlkodlaka bych doporučil snad všem věkovým kategoriím a milovníkům jakéhokoliv žánru, jelikož jde o jakousi pouliční směsku... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, je to rozhodně méně horrorovější a v určitých pasážích (mrtvá dívka pokoušející se pískat) mnohem uhozeněji humornější než starší bráška v Londýně. Vlkodlaků by také mohlo být méně, respektive, nemusely by být vidět tak moc. Ale je to příjemná vlkodlačí romance s trochou humoru a více akce. Vskutku nenáročná podívaná. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel od 18.června 1996. (Stocki)
  • Cameo: režisér Anthony Waller si střihl strojvůdce metra. (Stocki)

Reklama

Reklama