Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom filmě v kině, pak ho viděl snad ještě dvakrát ale až teď mi došlo, že ho natočil John Woo. A s ním se pojí jeden z největších nešvarů filmu - to věčné zpomalování obrazu začne být brzy dost protivné. Těch nešvarů mi ale došlo více. Copak to asi používali za extra speciální náboje, že většinou cokoliv trefili, tak vybuchlo? O tom, že ujo hlavního hrdiny pošle Nat pro šerifa ale o pár záběrů dál s ním vesele přicválá do továrny nemluvě. Nevím, ale přijde mi to jako nejhorší Wooův film, co jsem viděl. Van Damme skoro více střílí než někoho mlátí, i když gymnasta je to skoro olympiády hodný, Henriksen předvádí jeden ze svých nejhorších hereckých výkonů a Vosloo ač charismatický, hraje vlastně jen ksichtem. Celé mi to přijde hrozně moc okatě pozlátkové. Jen ta Yancy Butler je rozkošná, hezká, k sežrání a vlastně herecky nejlepší. 2,5* ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se vrátil k akčňákům Johna Wooa a asi sem to neměl dělat, v mládí to byla bomba, ale teď?! Teď je to jednoduše tragédie, alespoň tento film, scénář vypatlanej, akční scény dobrý, teda až na jednu, kdy tam chlápek na motorce naráží do beden, který tam jsou přímo od toho, celkovej vzhled se tváří dost béčkově, jinak je to jeden z mála filmů s Van Dammem na kterej se dá trochu koukat, takže dvě. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z mých oblíbených filmů s Van Dammem. Je to sice béčko jako svině, ale dobrý béčko a hlavně si nehraje na nic víc, prostě Van Damme tam ukáže pár chvatů a kopů, rozstřílí pár šmejdů. Do toho celkem slušnej příběh a hlavně výborná dvojice záporáků Lance Henriksen a Arnold Vosloo ty prostě nemaj chybu. Oba jsou pěkně drsný a pro Henriksena to je asi jeho nejlepší role, i když ve vetřelcích taky nebyl špatnej, ale tady je jako jedna z hlavních postav a je tady fakt skvělej a spolu s Voslooem zase rozstřílej pár hodnejch aby měl Van Damme proč kopat, střílet a zabíjet, takže se to pěkně rozjede a končí to závěrečným masakrem, kterej sice neni moc realistický, ale to mi ani nevadilo, o to tady přece nešlo ()

castor 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejlepší Van Damme (mám jiné favority), ale pořád s přehledem strčí do kapsy leccos z dnešní akční produkce. V tu dobu šlo o něco totálně cool a i dneska si spolupráce John Woo a JCVD drží své kvality. Typické atributy asijské režisérské legendy a choreograficky silné akční scény tahají prostinký scénář o třídu výš, potěší vybrané lokace (ponuré uličky, noční hřbitov i tovární hala), navíc má před kamerou dvojici stylových záporáků: démoničtí Arnold Vosloo a Lance Henriksen. Dnešní akční kousky by takové potřebovaly jako sůl. Silnějšímu prožitku brání snad jen neustálé zpomalovačky – nic proti nim, ale čeho je moc.. Woo se s řadou scén dokonale mazlí, vše je podřízené akci, kterou dokonale zvládá. Zestárli jsme, ale na hodně silné tři nebo slabší čtyři to stále bohatě stačí!! ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Van Damme zde vypadá neuvěřitelně stylově, vlasy mu létají všude možně, dělá akrobatické manévry a lítají u toho holuby a všechno poletuje a vybuchuje. Mnoho nezapomenutelných akčních scén(postavení na motorce proti autu, vykopnutí kanistru na motorkáře atd…) a další akční perla minulých let ve které jsou ti největší a nejdrsnější záporáci, kterým Chance dá co proto. Každý může mít na tento film jiný pohled, nachází se zde mnoho chyb, slabších dialogů, ale když vypnete mozek a necháte se unést extrémností Johna Woo tak byste mohli být nadšeni. V tomto filmu mě John Woo nezklamal a jeden z těch lepších filmů Van Dammeho. Mé hodnocení silné 4 hvězdičky, za které také může nostalgie... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Filmem si Van Damme vysloužil na MTV Movie Awards svou druhou nominaci v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Film měl původně skončit honičkou na lodích. (KucC)
  • Film byl prostříhán o 20 minut poté, co John Woo nedokázal snížit počet mrtvol tak, aby film zbavil ratingu "nepřístupno do 17 let". [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama