Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle mě tady lidi málo hulej...ne, to patří jinam...podle mě lidi tenhle film nedoceňujou. A přitom třeba takovej Arnold Vosloo a Lance Henriksen se svojí pistolí na prasata:) jsou super. Na Johna Woo prostě nešahejte a na holubice už vůbec ne...i když je fakt, že pořádnej hong-kong ještě v Hollywoodu nenatočili... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na týchto Žán Klodovkách som vyrastal. John Woo a JCVD ponúkajú nie len zaujímavý príbeh plný skvelých zaporákov (Henriksen, Vosloo), ale predovšetkým luxusne akcie, Žán Klodové kopy, otočky, salta, nagélované dlhé vlasy a štýlové spomalovačky od akčného mága Johna Wooo. Radosť na to pozerať. "Lovecká sezóna skončila." 80% - 4* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa asi rozprávať o tom, ako dokáže zomleť Hollywood uznávaného tvorcu. To ale iba v prípade, ak by som bol fanúšikom hongkongskej kariéry Johna Woo, čo príliš nie som. No a za druhé tento film nie je vysokorozpočtovou akčnou zábavou za účelom vysokých tržieb, ale proste iba béčko. Mňa to však ani z tohoto uhla pohľadu sledovať nebavilo. V postate reklama na JCVD a jeho fyzické schopnosti a na Wooov patos. P.S. Voslooa som vnímal ako dvojníka Billyho Zanea, teraz ho skôr považujem za predchodcu Jasona Stathama. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi zábavností na jedné straně a trapností a nevkusem na straně druhé je u podobných filmů nezřetelná, záleží na kusu i na vkusu. Za mě bohužel většinou ta druhá možnost. Jean-Claude v dlouhém "pistolnickém" kabátě představující chudého polobezdomovce, s pečlivě vystajlovaným zevnějškem a umocněný pazvuky kvaziwesternové hudby, je postava rozhodně spíš směšná než vážná. Totálně pekelný dobový účes, prkenné (ne)herectví, toporné deklamování textu scénáře a pro efekt zpomalované kopačky. Jeho filmová partnerka s hereckým talentem ochotnické pornoherečky, se do análu filmové historie zapíše především svým tupým vytřeštěným zíráním. Jestli lze o nějaké dámě s čistým svědomím prohlásit "ta čumí jak vydojená kráva bez mozku", pak je to jistě ona. Aspoň že záporáci za něco stojí. Starý dobrý Henriksen a hlavně můj búrský oblíbenec Vosloo, jsou oba stoprocentně zlí a každým coulem negativní, tak to mám rád. Škoda jen, že se jim do jejich podnikání přisírá jeden napomádovanej baleťák. Nejlepší pasáž je ta s hadem, plus celkově slušná cirkusácky akční choreografie (inu Woo). Nejhorší pasáž - všechny scény s tlustým žabožroutským strýčkem s lukem, postavička jak z Asterixe a Obelixe. A ještě jedna technická poznámka - při kopnutí do protijedoucího motocyklisty by kopající zákonitě přišel o nohu. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Dvojka Woo + Van Damme boduje, jak na zajímavém námětu tak i provedení. Dlouhovlasý hrdina, drsňák je fakt super, kope, skáče, dělá piruetky, střílí, no prostě paráda. Radost pohledět jak se Woo vyžívá v některých detailech, miluji ty jeho holubičky. Celkový dojem, velmi povedený snímek, další z řady z těch na kterých jsem chodil do kina/vyrůstal. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Film byl prostříhán o 20 minut poté, co John Woo nedokázal snížit počet mrtvol tak, aby film zbavil ratingu "nepřístupno do 17 let". [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Pistole, kterou ve filmu použil Emil Fouchon (Lance Henriksen), je Thompson Center Contender. (KucC)
  • Z celkového rozpočtu 23 milionů amerických dolarů činil Van Dammův honorář 3,5 milionu. (Eldrick)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama