foto

Emil Horváth ml.

  • nar. 12.11.1945 (73 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Slovenské Národné Divadlo
    Pribinova 17
    819 01
    Bratislava
    emil.horvath@snd.sk

Herecká filmografie

Filmy

2015 Polnočná omša (divadelní záznam)
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
2011 Sráči (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
2004 Tajné sny (TV film)
2000 Okamih pravdy (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1996 Jaškov sen
1995 Maliar izieb (TV film)
Neviditeľná zbierka (TV film)
Plášť (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
O Jankovi kľúčiarovi (TV film)
1993 Duo Zemganno (TV film)
Eros a Psyché (TV film)
Profesor Bernhardi (TV film)
Póza (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
Kráľ umiera (TV film)
Neznámy (TV film)
Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
1991 ...a kamene budú kričať (TV film)
Dobrodinec (TV film)
Infantkine narodeniny (TV film)
Jediná (TV film)
Mário, zapískaj...! (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Strašidlo (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Puto najsilnejšie (TV film)
Súboj (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Len kosti práchnivé (TV film)
Pani Berta Garlanová (TV film)
Rodinný portrét z roku 1856 (TV film)
Spálená košeľa (TV film)
1988 Evžen Oněgin (TV film)
Génius jednej noci (TV film)
Ja to vybavím (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Parazit (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Prokletí domu Hajnů
Solúnski bratia (TV film)
Sám sebe katom (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Južná pošta
Komtúrové kroky (TV film)
Odborník na množiny (TV film)
Starý priateľ (TV film)
Svět nic neví
Víkend za milión
1986 Colombovia - Hypotéza o prvom občanovi vesmíru (TV film)
Pro forma (TV film)
Príživník (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Vynález (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Borgis (TV film)
Darček pod jedličku (TV film)
Hluchý muž na hranici (TV film)
Jeseň vyšetrujúceho sudcu (TV film)
Predsunutý (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Vrabčie lásky (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1984 Deti slnka (TV film)
Efekt postavenia (TV film)
Na sklonku rokov (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
Oko za oko (TV film)
Sladké starosti
Umenie komédie (TV film)
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Hniezdo na ôsmom poschodí (TV film)
Krokodíl (TV film)
Nehoda v Los Alamos (TV film)
Saša (TV film)
Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Clavijo (TV film)
Hrnčiarsky bál (TV film)
Pevec krásy, pravdy a nádeje (TV film)
Plač pre syna (TV film)
Rozmar (TV film)
1981 Ťažká profesia (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
Návrat kráľovho muža (TV film)
O dievčine Rozprávočke (TV film)
Teta na zjedenie (TV film)
Zimozel (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Kamarátky
Monsieur Batmanov (TV film)
Odveta
Poviem mu to sám (TV film)
Rukojmí v Bella Vista
Svadba Arneho Jurgu (TV film)
Železné ruky (TV film)
1978 Dve hodiny večnosti (TV film)
Kristína (TV film)
Poštár Lábus (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Druhá láska (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Lúčenie (TV film)
Najkrajšie roky života (TV film)
Vo výťahu (TV film)
Ťapákovci (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Demeterovci (TV film)
Jeden stříbrný
Koža (TV film)
Najvzdialenejšia hviezda na nebi (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Komédia za groš (TV film)
1974 Mína z Barnhelmu (TV film)
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
Roztancované kráľovstvo (TV film)
Sokolovo
1973 Deň slnovratu
Dny zrady I.
Dny zrady II.
Dolina
Som Petőfi (TV film)
1972 Temné pramene (TV film)
Záveje (TV film)
Žiarlivosť (TV film)
1971 Mŕtve oči (TV film)
Strecha úniku (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
1970 Na kometě
Patetická sonáta (TV film)
1969 Rozmajrín (TV film)
Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
1968 Hodinky s vodotryskom (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Maroško (TV film)
Niet inej cesty
Peter a Lucia (TV film)
Stopy na Sitne
1967 Dvanást
Mister Scrooge (TV film)
Pasca (TV film)
Sedem svedkov (TV film)
1966 Drotár (TV film)
Kráska a výlet (TV film)
1965 Každý mladý muž

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
2018 Vlci (TV seriál)
Epizoda 40 (E40)
Epizoda 39 (E39)
Epizoda 38 (E38)
další epizody (26)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (4)
2014 České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1986 Okná dokorán (TV seriál)
1985 Páta stanice (TV seriál)
1980 Neresti ľudkov nepoctivých (TV seriál)
1979 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Růže pro Zemana (S03E10)
Mimikry (S03E09)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)
Štvanice (S03E05)
další epizody (6)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

2015 Filmový dobrodruh Karel Zeman
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
Návraty k hereckým legendám: Eva Kristínová (TV film)
Návraty k hereckým legendám: Leopold Haverl (TV film)
2013 Návraty k hereckým legendám (TV seriál)
2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Emília Vášáryová (S04E17)
2008 V hlavní roli Gustáv Husák (TV film)
1999 Herci s taktovkou
1972 Predstavenie (TV film)

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2003 Inkognito (TV pořad)
1999 Soirée z Mlynskej doliny (TV pořad)
Variácie (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1994 Gala Borisa Filana (TV pořad)
1985 Silvestrovské predsavzatia (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Vrátila sa raz v noci (divadelní záznam)
2000 Okamih pravdy (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1995 Antigona v New Yorku (TV film)
1994 Divadelná komédia (divadelní záznam)
Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Škoda,že je pobehlica (divadelní záznam)

TV seriály

2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Náramek (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Mučivé tajomstvo (TV film)

TV seriály

2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Náramek (E01)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace