foto

Josef Kubíček

  • nar. 24.9.1929 (88 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bez rodiny (TV film)
1998 Vše pro firmu (TV film)
1996 Lotrando a Zubejda
1995 Byl jednou jeden polda
1993 Perfektní manžel
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Pražákům, těm je hej
1989 Bizon
1988 Burning Secret
1987 Proč?
1986 Jsi falešný hráč
Krajina s nábytkem
1985 Zátah
1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
Jára Cimrman ležící, spící
1982 Zelená vlna
1981 Hodina života
Jako zajíci
Súdim ťa láskou
1980 Hra o královnu
Jen si tak trochu písknout
Svítalo celou noc
1979 O zakleté princezně (TV film)
Poprask na silnici E 4
1978 Brácha za všechny peníze
1977 Což takhle dát si špenát
Vítězný lid
1974 Dvacátý devátý
1971 Princ Bajaja
Ženy v ofsajdu
1970 Svatby pana Voka
1969 Zabitá neděle

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)
2009 Poste restante (TV seriál)
Láska na dobírku (E04)
2005 On je žena! (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Konec světa (E12)
Rodinná pouta (TV seriál)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Natrvalo (E06)
1987 Křeček v noční košili (TV seriál)
Zloděj v noční košili (E05)
Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Děvče od vody (E02)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
Vlak dětství a naděje (TV seriál)
1983 Létající Čestmír (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Studna (S03E06)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace