foto

Vladimír Smutný

  • nar. 13.7.1942 (77 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Karlovy Vary IFF

  • 2019 - (Mimořádný umělecký přínos české kinematografii)

Ceny české filmové kritiky

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Den štěstí
2019 Nabarvené ptáče
Poslední aristokratka
2018 Tátova volha
Zlatý podraz
2017 Po strništi bos
Zádušní oběť (TV film)
2016 Decibely lásky
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Tři bratři
Viy
Všiváci
2013 Něžné vlny
2012 Líbáš jako ďábel
2011 Poupata
2010 Kuky se vrací
2009 Oko ve zdi
Ženy mého muže
2008 Tobruk
2007 Vratné lahve
2005 Bel Ami (TV film)
Popravčí
2003 Král zlodějů
Mazaný Filip
2001 Tmavomodrý svět
1999 Láska krvácí
Panství
1998 Zima 1989
1997 Výchova dívek v Čechách
1996 Kolja
Lea
1994 Bruin goud (TV film)
1993 Svatba upírů
Zámek v Čechách (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Městem chodí Mikuláš (TV film)
Peur, La (TV film)
1991 Discopříběh 2
1990 Jen o rodinných záležitostech
Keď hviezdy boli červené
1989 Divoká srdce
Něžný barbar
1988 Kamarád do deště
Prokletí domu Hajnů
1987 Discopříběh
Pravidlá kruhu
1986 Hry pro mírně pokročilé
Smrt krásných srnců
1985 Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
Skalpel, prosím
1984 Vyhrávat potichu
1983 Zánik samoty Berhof
1982 Poslední vlak
Schůzka se stíny
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
1969 Eduard a Bůh (studentský film)
1967 Mrakodrap lásky (studentský film)

TV seriály

2004 Maigret (TV seriál)
Maigret v rodinném penzionu (E51)
Maigret u lékaře (E50)
2003 Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři milenci (E45)
Maigret a kněžna (E42)
2002 Maigret (TV seriál)
Maigret ve škole (E41)
Maigret a hubatá služka (E40)
Maigret a ministr (E38)
další epizody (4)
2000 Maigret (TV seriál)
Maigret a lepší lidé (E33)
Maigret a smrt účetního (E32)
1999 Maigret (TV seriál)
Vražda v kupé první třídy (E31)
Čekání na vraha (E29)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)
další epizody (6)
1975 My z konce světa (TV seriál)
Loučení (E13)
Vánoce (E12)
Rolničky (E11)
další epizody (13)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
1989 Něžná revoluce

Hudební videoklipy

2019 Vladimír Mišík - Jednou (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Noční allegro (studentský film)

Dokumentární

2009 Ako vznikol film Ženy môjho muža (TV film)

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2012 Ceny české filmové kritiky 2011 (TV pořad)
Český lev 2011 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(157)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace