Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Moshe Diamant při procházce po Hollywoodu zřejmě zaslechnul, že se chystá remake japonského kultovního hororu Ringu a cestou na letiště pak v pohodlí své limuzíny spíchnul něco podobného, něco co se dá pokud možno natočit velice rychle. Jeho cíl - dostat snímek do kin dřív než na diváky udeří Kruh …"

Studna.net

"Vymyslet originální neotřelý příběh, který by se nepodobal ničemu, co doposud vzniklo, není jen tak. Většina nových filmů je něčemu podobná, nebo přinejmenším zápletka ze které vychází už tu minimálně jednou byla. Tvůrci FeardotCom si tím očividně nedělali hlavu a klidně si vypůjčili ty…" více

Reklama

Reklama