Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Colt: Kdo jsi? Jigsaw: Jsem tvoje nejhorší noční můra. Colt: Ale ne, moje nejhorší noční můra je probudit se ráno bez penisu...... Nevyrovnaná kadencia humoru. Občas sú vtípky vtipné veľmi a niekedy sú zasa príliš odfláknuté. Sluší sa však dodať, že film je tym maximalne napchaty a tak si určite nájde niečo vtipné každý divák. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměrná parodie Smrtonosné zbraně s prvky dalších filmů. Nejedná se o styl, který bych vyhledával, navíc místa, kdy jsem se smál dost kontrastovala s těmi, kdy byl děj tak nějak navíc. Každopádně 3* dávám za to, že jde o předělávku Smrtonosné zbraně, kterou mám rád, za scénu ze Základního Instinktu, Hannibala, za Bruse Willise, za dobrou hudbu a za konec ve stylu Waynova světa s Bohemian Rhapsody a Love Kills v závěrečných titulcích. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Musel jsem hodnocení zvýšit až na 5 hvězd, protože to je neskutečně nadupaný film různými pokusy o vtip. Jistě, dost z nich je trošku slabších, některé jsou až moc přehnané, že kazí dojem, ale to u filmů, které se snaží být parodií, do jisté míry ignoruji. Takže ve výsledku film, který si určitě ještě několikrát pustím. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)

Reklama

Reklama