Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film sice nedosahoval takových kvalit jako díly předešlé, ale i tak to bylo pěkné a důstojné završení této trilogie. Na těchto filmech jsem vyrůstal, takže se mě nejvíc týkaly kolem 15.-16. roku. Teď zpětně na ně rád s úsměvem vzpomínám a i po 7 letech mě stále úvodní čtveřice dokáže pobavit. Další díly, bohužel už bez hlavních protagonistů, byly skutečně laciné, takže tímto dílem pro mě končí American Pie. Za tento poslední díl dávám 75%. // Další projekce: (24.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

Reklama

DDT 

všechny recenze uživatele

Kupodivu o něco lepší než druhý díl, ve kterém bylo moc zbytečných postav. V trojce jsou vyhmátnuti jen ti, kteří se v předchozích dílech osvědčili jako nejzábavnější. Nejzajímavější mi ovšem přijde, že něco takového natočil Jesse Dylan, v "civilu" syn hudební legendy Boba Dylana. Tady padlo jablko hodně daleko od stromu... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie American Pie. Další porce humoru, sexu, zábavy, trapasů a tentokrát i svatby. Stifler, Jim, Kevin a Finch jsou tu opět, aby nás pobavili. Tentokrát bohužel bez Oze. Herci jsou to pořád super a sem zapadnou skvěle. Co se týče svatby a průserů tentokrát, tak scény se přiostřují a trapasy nabydou velkých hodnot. Kluci odchází ze série a zakončují trilogii více než důstojně. Super hudba, super herci a boží humor. Velmi povedené i potřetí. "Díky? To celý bylo jenom kvůli díků....Nemáš zač, kazišuku!" ( 75 procenta ) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)

Reklama

Reklama