Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten eroticko-artovej začátek je fakt strašnej a jak to celé působí nepřirozeně jak ta nejumělejší červená knihovna, tak to fakt děsně nudí. V druhé půli se ale film trochu rozběhne a přitlačí se na atmosféře, takže se na to dalo docela koukat. Charlize Theron je tady mega nesympatická a Johnny Depp na tom není líp, což je teda od režiséra dost umění u takových hereckých es. Otravnej film. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

jda23 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné spojenie páru, kde jednému lieta hlava niekde v exo hladinách a druhému patrí celý skepticizmus. Niekedy kubricovské dojmý a zábery, tempo záberov, rýchlosť, uhly pohľau, a v neposlednom rade psychopatické sci-fi. Postupná degradácia hlavných i vedľajších postáv s postupom do štvrťfinále, dajme tomu. V podstate je to podarený film a jediná chyba je mikro príbehu. U takýchto filmov je jedno, ako to skončí, aj z dôvodu toho, že si na to skoro nikdy nespomeniete, ale dobroty to zas niesu. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama