Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nepokrytě čerpá z mnoha předchozích filmů na téma sportovních outsiderů a jeich zázračného zmrtvýchvstání. Diváka, znalého situace, již Náhradníci nemohou ničím novým překvapit, ale pokud si odmyslíte spoustu snad povinně používaných klišé, nezbytný rádobymentorský prvek a poměrně jednodušší scénář, zbyde docela koukatelná podívaná s pár humornými prvky a příjemným pohledem na ne zrovna běžné taneční kreace roztleskávaček. Ale morální poselství od tohoto filmu nečekejte. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)
  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)

Reklama

Reklama