Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný film. Už tenkrát musel být. Samozřejmě jsem to viděl v době, kdy jsem nebyl schopen to úplně poznat. To bylo v době, kdy jsme se teprve rozčarovávali z rudého oblouznění a začínali chápat, že perestrojka kvalitnější chleba neupeče. Dnes člověk vidí, jak béčkové to je, jako kdyby film vyráběli rovnou na VHS, co záběr to nějaká chyba, nelogičnost, odfláknutá práce, šlendrián zkrátka vykukuje z každého záběru. Bože, a ten Seagalův běh s plácáním ručiček. Chtěl snad vzletět jako seagull? Film s nejhorší erotickou scénou, nejhorším hereckým výronem v mužské hlavní roli, idiotským scénářem, triky jak z nosu, choreografie bitek (je jich velmi málo - první přijdou prakticky až v poslední třetině filmu) stojí úplně za hovno. Tady jen vidíte, že Seagal opravdu nic neumí, takovej martial arts bych totiž dovedl taky. Je to šméčko se vším všudy. Na tom filmu není poctivýho nic. Vůbec nic. Přes to všechno to byla nesmírná zábava. Seagal rulez, pyčo. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Main Title from "Hard to Kill" ,2. Seven Year Storm ,3. Just Passing By ,4. Workout ,5. Meditation and Training ,6. New Beginning ,7. Escape from Ojai ,8. Nico in Japan ,9. Chicago Heat ,10. Nico's Lament ,11. South Side ,12. Armageddon II ,13. Joy Ride ,14. Nico's Theme, Pt. 1 ,15. House Call ,16. Searching for Richie ,17. Roxanne ,18. In Loving Memory ,19. Steven Seagal Interview , ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně podobná hodnocení prvních Stevenových snímků naznačují, že si je lidi často mezi sebou pletou nebo jim první čtveřice tak nějak splývá. Kvalitativní rozdíly v nich přesto jsou. V Hard to Kill hraje Steven opět policistu, který něco viděl a lumpům se ho nepodařilo zabít. Po letech kdy se náš hrdina probouzí z komatu, to tedy zkouší znovu. Je zde jedna luxusní hláška "Jdi do prdele a zemři" ale taky spousta trapnějších pasáží. Hlavně tedy shledání se synem bych si představoval zcela jinak. Záporák a jeho dvorní poskok jsou výborně nadabováni. Nejvíce se mě líbí zhruba úvodní půlhodinka a pak výborná bitka kolem kulečníku. Často na mě působili záporáci až nešikovně při snaze nahánět Stevena. 55% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Chabou akci nahrazuje i na podobný žánr neobvykle velké množství nablbých dialogů (chlap s pistolí honí kluka a řve "poď sem ty spratku" - kluk ječí néee néee - a chlap na to "a proč néee) a taky obsahuje hutný hlášky (di do pr.... a umři ). Jinak seagal vypada drsně a nepřátele likviduje skoro pohledem. A tak to ma být :) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)
  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama