Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický kýč o vzestupu, pádu a nelezení sama sebe. Atraktivitě filmu dodává prostředí profesionálních tipérů, které udělá z hry se štěstím zajímavou podívanou i pro takové sázkařské analfabety, jako jsem já. Herecky to vyšlo tak ze dvou třetin. Al Pacino tradičně vynikající a ve slabších chvilkách film v pohodě táhne, přičemž mu zdatně sekunduje Rene Russo. S McConaugheym to bylo horší. Jeho podání suveréna mi lezlo na nervy a dalo mi vzpomenout, proč jsem ho před Killer Joe neměl moc v lásce. Až když začalo přituhovat, tak se nějaký ten talent ukázal, ale i to bylo takové rozpačité. Nicméně i tak se jedná o solidní jednohubku, která by se měla promítat na všech pobočkách Fortuny. 70% ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Strašlivě ukecaný důkaz o tom, jak se většina obyvatel USA a nejspíš i ostatních bohatých zemí dokáže dobře uživit pouhým žvaněním. A čím víc toho nakecáme, tím jsme bohatší. Jak dlouho nám to ještě vydrží? Jinak tři perfektní herecké výkony. Kdo rád sází, ten asi něco přidá, pro mě je tady ale maximální limit 60%. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale zdá se mi, že Al Pacino i Matthew McConaughey musí být strašní fanoušci amerického fotbalu. Jestli ne, tak co už... Jde tu samozřejmě o sázky, ale rozumí tomu někdo od nás? Vítězství a prohra, to je jasné, ale co mělo ještě znamenat to "nad" a "pod"? Samozřejmě pravidla samotného amerického fotbalu málo našinců zná a ani já je neznám a ani je nepotřebuju a nechci znát... takže nevím, jak a proč vlastně fandit. Tím ten film pro mě ztrácí na zajímavosti. Zůstane mi teda nějaké drama o vztahu mezi hlavní trojicí a o samotné pochybné práci sázkařských poradců. Chybí tomu šťáva i maso, dostaneme jenom přílohu a oblohu. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem jeden čas ( jako sportovní fanoušek, co má přehled a sportovní dění ho baví sledovat ) koketoval. Jednou více, podruhé méně úspěšně, ale nikdy se má záliba nezvrhla v posedlost. Bylo to také způsobeno faktem, že sázení jsem bral jako zábavu nikoliv jako " obživu " . Nicméně plně chápu, jak málo stačí ( zvlášť po počátečním úspěchu, což nebývá vyjímkou, spíše naopak ), aby tomu člověk totálně propadl a nakonec to skončilo i u toho házení si mincí jako u hlavního hrdiny v podání ( překvapivě ) dobře hrajícího Matthewa McConaugheyho. Štěstěna je totiž vrtkavá věc a byť máte sebelepší informace, zjišťujete si, kdo v týmu soupeře pro zranění nenastoupí, vzájemnou bilanci...., stejně to nakonec může ( a také i často dopadá ) zcela opačně i díky v poslední době čím dál tím více se rozmáhající sportovní mafii, či sázení hráčů proti sobě samým, či vlastnímu týmu. Pokud bych měl říct hlavní důvod proč shlédnout tento snímek, odpověď je zcela jednoduchá!........ Al Pacino zde odvádí opravdu heroický výkon, ( ostatně kdy tomu tak nebylo ). Přesto to u mě na poctivé 4* tentokráte není, ale pod těch výsledných 72% bych se s klidným srdcem podepsal. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sázky na sport mají obrat 200 miliard dolarů za rok. Na světě je spousta sázkařů, co mají SVOJE potřeby. Volejte si pro naše rady. Zcela zdarma. Volejte a chtějte Johna. Vyděláme prachy ...... Jste vtaženi do hry, ve které jde o úspěch a hlavně o PRACHY. Máte možnost nahlédnout pod pokličku Walterova sázkařského impéria a sledovat úspěchy a růst Johnyho Anthonyho. Až máte strach, že to jednou skončí. A o to tady samozřejmě jde. Štěstí je totiž pomíjivé. Je to drama, které přesahuje hranice toho, co jste mohli vidět. Zde se totiž sází na štěstí. Výtečný Al Pacino!!!!!!, super McConaughey a R.Russo. Mám rád, filmy, které jsou o něčem. Třeba o životě. Zvlášť, jsou-li inspirovány skutečnou událostí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama