Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o chlp slabšia ako jednotka kvôli menej prepracovaným dejovým líniám hlavnej štvorky, ktorej tentoraz už o nič viac ako usporiadať jednu veľkú párty nejde. Vyvíja sa jedine Jimova línia s Michelle. Oz a Heather sa dostali na vedľajšiu koľaj a Kevin je doslova otravný. Zopár vtipných chvíľ má Finch, ktorý neustále čaká na svoju bohyňu a tak sa do popredia dostal kurevník a totálny kokot Stifler. Čo je dobre, pretože jeho epizódky ma zakaždým rozosmiali a miestami mi ho bolo skoro už aj ľúto. Bublinkový kúpeľ, fuj. Stifler sa stal s Jimom ťahúňom série. Jim znova absolvuje jednu trápne vtipnú scénu za druhou. Sekundové lepidlo, au. A nesmie chýbať Jimov otec a jeho prejavy do duše nemotorného synáčika. Levy našiel svoju životnú úlohu. Skvelé je, že sa tu mihnú snáď všetky vedľajšie postavičky z jednotky a každá z nich má vtipnú scénu v ktorej vyniknú. Po komediálnej stránke je to pravdepodobne vtipnejšie ako jednotka a vo finále pekne vyvrcholia jednotlivé drobné línie. Dokonca aj Sherminátor si nájde svoju Sarah Connorovú. Takže po dejovej stránke o niečo slabšie ale po komediálnej stále pecka. Keby boli všetky pokračovania takto vydarené, tak by to bolo super. No a čo sa týka CZ dabingov, tak v tom pôvodnom sa mi viac páčia mladé hlasy dabérov, ale preklad nie je miestami úplne dobrý. Redabing má lepší preklad, ale dabéri už citeľne zostarli, takže to znie divne. Ale aspoň dodabovali komplet unrated verziu. 8/10. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Bill Paxton byl zvažován do role Stiflerova (Seann William Scott) otce, kterého si nakonec zahrál Chris Penn. Jeho scéna ale byla nakonec po negativních reakcích diváků na testovacích projekcích vystřižena. (Stocki)
  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama