Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Hust3r k tomuto seriálu (23)

Oscilace kolem rozchodů (2015) (S09E02) 

pohodová cz vložka, ale jeden článek na edně mi to zkazil :D ()

Aproximace roku 2003 (2015) (S09E04) 

několikrát jsem se od srdce zasmál..a to u deváté série považuji za velké plus. ()

Negativní reakce na pozitivní test (2016) (S09E16) 

Slabší gagy se mixujou s těmi vynikajícími, ale poměrně dobře jsem se bavil. Na devátou řadu veliký úspěch. Hodněkrát jsem se nahlas zasmál a těší mě, že se seriálu pořád daří. Karaoko bylo tak napůl dobré, napůl trapné, ale Sheldon to zabil maximálně a Howie procítěně zpíval písničku ženě, kterou miluje, to se mi líbilo hodně a překvapilo mě, kolikrát se mi podařilo naladit na jejich notu. ()

Experimentování s oslavou (2016) (S09E17) 

Naprosto brilantní! Jo hodně vtípků vyzní naprázdno, ale i tak jsem se hodněkrát zasmál. Nejvíce mě na tomto díle bavila Penny, která prozíravě vyjadřovala lásku Sheldonovi..A to už jí po několik sérií nemám tolik v lásce. btw. super cast ex-batmana Adama Westa a hlavně! Vrátila se Leslie! Ne že bych jí v seriálu viděl extra rád a byla moje oblíbená postava, ale po tolika letech to byl fajnový návrat. Jinak téma dílu, tedy oslava mě velice bavila a všem to moc slušelo, taky bych takovou oslavu bral :D Překvapilo mě také, že se objevila Bevvvy :D ()

Rozčarování z patentové smlouvy (2016) (S09E18) 

Slabší než poslední dva díly, ale i tak pořád obdivuju, že i v deváté sérii lze přijít s něčím, co úplně nenudí. Už aby Emily vypadala a nastoupila slečna barmanka :) ()

Zmaření plánované pomsty (2016) (S09E19) 

Dobrá reklama na Cloverfield lane :) nic epického, ale dá se na to koukat. A občas se pozasmát. Nevím co bych dal za to jít na premiéru Suicide Squad!!! Závist. ()

Paralely slzavých údolí (2016) (S09E20) 

Fajn díl, pokud to takhle bude pokračovat, nebráním se dalším sériím. Když teď řeší to těhotenství, tak si uvědomuji, jakým vývojem prošly všechny postavy a že i herci stárnou s rolemi. Nicméně se občas i zasměju a nenudím se, takže vše v cajku, ačkoliv se samozřejmě i v této sérii najdou lepší díly. ()

Úskalí sendviče na party (2016) (S09E21) 

Naprosto libovej díl. Smál jsem se snad celou dobu. Nevím, jestli to je u mě ovlivněno náladou, ale tady mi sedlo zkrátka vše. Nejvíc k smíchu je prostě komiksák Stuart, ten když se někde objeví, je to dobrej terč na vtípky. Jak upadl na tom kole nejvíc, a to nejsem obvykle zlomyslnej. A hlavolam s Man-Bat : Batman boží, a znásobený tím, že vím o co jde... ()

Nástrahy degustace (2016) (S09E22) 

"Přátelé jsou jako toaletní papír. Vždy je dobré mít nějaké navíc pod umyvadlem. :)" ()

Protest proti předbíhání ve frontě (2016) (S09E23) 

Líbí se mi ty narážky na filmy konkurenčních studií. Opět jsme se občas zasmál, takže 9 řada pořád fajn, ale proč jen 18 minut? ()

Scestný záchvat paranoie (2016) (S09E24) 

Prostě pořád naprostá pecka! Smál jsem se hodně často :) A co víc si přát? ;) ()

Sonda do rodinných vazeb (2016) (S10E01) 

Fajnovej start, občas jsem se pousmál, nenudil. Myslím, že i desátá bude v poho. ()

Pseudoproblém se závislostí (2016) (S10E03) 

Zatím neslabší z těch tří, ale za ten konec přidávám čtvrtou. To mě dostalo. :D A takovýhle momenty miluju, když se objeví i v 10, sérii. ()

Experimentování se soužitím (2016) (S10E04) 

Fajn díl, ale trošku už slabší než pro mě zatim nejlepší první. Věděl jsem, že to nevydrží ani jednu noc :D ()

Kontaminace vířivky (2016) (S10E05) 

Fajnový díl. Jen ta Penny už víc přehrává než dříve. ()

Fetální kopnutí (2016) (S10E06) 

Ten Howard to je hrozný párátko. Ta sešlost těch největších podivínů? To bylo taky maso. ()

Inkubace mozkových buněk (2016) (S10E08) 

Dobrý díl. Isabella mi od začátku připadala jako z jiné věkové skupiny než Raj, což se potvrdilo..no a nejvíc mě dostal Sheldon s Flamengem :D ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama