Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, moje hodnocení je asi dost ovlivněné tím, že jako poslední parodii před tímto filmem jsem viděl ptákovinu Meet the Spartans. Oproti tomuto filmu je tento mnohem více vtipný, lépe jsou zde parodovány původní filmy, nezachází se tu tolik do kanálního humoru, i když tomu prdění jsme se ani tady nevyhnuli, no a prostě to mnohem více připomíná takové ty celkem populární filmy alá Žhavé výstřely, a ty já celkem můžu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podobných paródií na takmer čokoľvek už tu bolo kopec a tento film medzi nimi rozhodne nevyčnieva. Priemerná paródia, ktorá si robí srandu najmä zo Spider-mana a čiastočne z X-Mena. Film aj tak ponúkne veľké množstvo tých najviac priblblých a miestami aj celkom srandovných situácií, ktoré určite niekoho pobavia. Výborným ťahom je hlavne obsadenie ako vždy skvelého Leslieho Nielsena, ktorý tu predvádza svoje komediálne umenia v plnej paráde. Dobre som sa na ňom bavil po celú dobu trvania filmu. Keď je na scéne on, nestráca tempo a spád. Keď si odmyslím niekoľko dosť prisprostlých vtípkov, je to naozaj pozerateľné. Účasť viacerých známych hercov v epizódnych rolách som privítal. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, keď som si po prvýkrát pozerala hodnotenie tohto filmu, očakávala som niečo horšie.No, na moje vlastné prekvapenie, som sa celkom bavila. Neobsahovalo, to príliš veľa primitívnych vtipov, ktoré ani nie sú vtipné. Celkom sa to dalo pozerať, aj na tie herecké výkony. Najlepšie z celého filmu boli tie titulky. Keby boli iba ony, a nebolo by ďalej pokračovanie dala by som asi 5 hviezdičiek. No, pokračovanie bolo takže iba 50%. Ale ten úvod ma dostal... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmová komédia nepatrí zrovna medzi moje obľúbené žánre. Obzvlášť opovrhujem americkou, teenagerskou, lacnou, primitívnou filmovou paródiou. No a režisér, scenárista a producent Craig Mazin sa predovšetkým sústreďuje na tento štýl pokleslej zábavy. Takže keď som si pustil snímok "Superhrdina" (Superhero Movie), ktorý natočil v roku 2008, tak som nemal žiadne vysoké očakávania. Ba práve naopak, bol som pripravený na poriadne trápnu chujovinu. Ono to však prekvapivo až taká katastrofa nebola. Pár krát som sa dokonca aj schuti zasmial. ** ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +zábavné dialogy, občas vtipné, Leslie Nielsen -bohužel je zde taky fekální humor, hudba je hodně okopírovaná, mnoho postav je nevyužitých, slabé herecké obsazení/// Jak jsem onehdá zmínil. Těmto filmům fandím a jsem rád že vznikají. A přestože nikdy nedosahují valných kvalit (ty tam jsou filmy jako Připoutejte se prosím, Bláznívá střela...) tak se u nich vždy docela dobře pobavím. Jenže, zajít si na takový film do kina! To je opravdu vyhazování peněz. Bohatě by stačilo DVDčko a v některých případech rovnou do TV. Protože na kino je tahla parodie dost levná. Efekty téměř žádné, akce tak na hranici. Prostě do kina jdu abych něco úžasného viděl. A tento film to není. Navíc jeho velkou slabinou je, že paroduje z 80ti procent Spidermana, takže pokud máte nakoukáno neřeknu "budete se skvěle bavit" ale bohužel musím říct, že budete přesně vědět co se kdy stane a zažijete často pocit deja vu. A tak jediné co je jiné, tak právě ty parodující prvky, zábavné dialogy snažící se námět vyhlodat až na dřeň a právě zmíněný fekální humor. A když řeknu že to je skoro to jediné u čeho se budete smát, je to dost zoufalé. Trošku se film dotkne Batmana a X-menů, ale to opravdu jen trošku a je to škoda, právě tyhle filmy prožívám víc než Spídieho. Tak co tam máme dál.../// Celkem 51%/// PS: říkal jsem si že je mi ten sympaťák Ryan Hansen nějak povědomej, on hrál ve Veronice Mars. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film obdržel většinou negativní ohlasy od kritiků. Přesto většina kritiků označila tento film za lepší, než některé jeho předchůdce jako Velkej biják (2007) nebo Tohle je Sparta! (2008), které byly kritiky setřeny. (Danny F.)
  • Představitel hlavní role Drake Bell složil a natočil skladbu „Superhero! Song“, kterou můžeme slyšet při titulcích. (Olík)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama