Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak kdyby to bylo myšlené jako parodie, tak možná. Jenže tohle se tváří tak náramně vážně a drsňácky, samá sprostá slova, všechno je na prd... a u konce jsem měl co dělat, abych se neválel smíchy. Jak každý na každého střílí a u toho má rádoby drsný hlášky, to byla už fakt legrace. Nebo jak ten černoch chytne kulku do srdce, ale pere se jak Rambo... Jestli to ze začátku mělo aspoň nějakou atmosféru autenticity, u takhle zbytečně dlouhé stopáže vynikly nakonec řemeslné nedostatky, chyby scénáře, nelogičnost a chtěnost některých situací. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z húfu (už) tuctových, no pre mňa stále pomerne vizuálne štýlových krimináliek, ktorou kriví policajti prechádzajú príbehom plnom drog, korupcie a vrážd s osobnou morálnou dilemou vo svojom svedomí, aby sa na konci v niekom prebudila a zvíťazila policajná česť a spravodlivosť. Akurát, že teraz tu máme tie príbehy tri, čo zbytočne preťahuje stopáž a hlavne tempo, nehovoriac o tom, že mi bolo po hodine a pol už úplne u prdele, kto to do koho "našije", len som sa chcel už dočkať kedy sa tie figúrky stretnú a Fuqua to divadielko ukončí. Nabudúce ak budem mať chuť na podobnú špinavú kriminálku s morálne rozvrátenými policajtami, tak si radšej znova zopakujem Ayerov priamočiarejší našlapaný Street Kings ...60% ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Prekvapive velmi dobry film - obycejny, nevycnivajici z rady, presto jedinecny. Clovek ceka rutinni zalezitost a taky se to za ni po celou dobu sledovani vydava, ale na konci se dostavi ten "wtf" feeling. Na 5 hvezd to neni, revoluce se nekona, ale skvely filmovy zazitek ano. Ethan Hawke i Richard Gere FTW. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film z drsného prostředí se spoustou drsných slov ( sračka, kurva, hovno, ježkomrdi .... ) Grázlové jsou opravdu grázlové a policajti jsou opravdu .... taky grázlové. Dokonce je tam jeden polda, co má tejden do důchodu, a jedinný čin, který se za dvaadvacet let služby naučil je vypít po probuzení panáka burbonu a strčit si kvér do pusy a pak se divit že v něm nejsou náboje. Koks je tu po tunách, kurev jak mraků a dobráků od kosti jako máku. Film, který poukazuje na to jak dopadne demokracie ve své vrcholné fázi nebo film, který je tak prolhaný že se mu nedá věřit ani slovo. Vyberte si. Negři se mezi sebou oslovují negře a v rytmu Hip - hopu máchaj rukama a pak se všichni dovolávaj Boha, když jde do tuhého. CITÁT - Ta posraná svoboda něco stojí !!! Ani jsem si nemohl vybrat svého hrdinu, všichni jsou tak záporný až to bolí. Při sledování tohoto snímku jsem měl sto chutí tam vtrhnout a všechny ty ježkomrdy postřílet.Surový, reálný a perfektní. Velice podařený konec a úžasné dramatické vyvrcholení všech životů v tomto drsném filmu mě donutilo zatleskat. Hvězda dolu za velice špatné ozvučení. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Asi som to prepískol očakávaniami... Training Day to nie je mladá pani... ale aj napriek tomu, vôbec to nebolo zlé, podobné príbehy vážne môžem, ale tomuto chýbalo k určitej zohranosti omnoho viac skúsenosti... Herci potešili, taktiež prostredie... klasický môj šálok kávy, ale musím byť nekompromisný 6-7/10 (slabší odvar moku) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama