Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pokračování, fakticky však prequel, je trochu jiným filmem než jeho předchůdce a dává vyšší vklad na samotné vrahy. V mnoha ohledech se jedná o čtyřhvězdičkový horor, hned první vražda je dosti šokující a ani další masakr není žádný čajíček. Několik klišé vrací film do vod blízkým průměru, ale celkově velmi koukatelné a znepokojující. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vydarený, pozerateľný prequel ku skvelému Motelu smrti (Vacancy - 2007). Bolo zaujímavé sledovať ako sa veci vyvinuli a pripravili, pár známych miest či pohľadov potešilo a celkovo to ubehlo skôr než začala byť nuda. Kladné postavy tu síce boli biednejšie ako predtým, no záporáci sa zahanbiť nedali a ponúkli aj viacero napínavých scén. Bolo to príjemné prekvapenie, očakával som zbytočný film a nakoniec ma to bavilo. Myslím si, že fanúšikov originálu nesklame. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. Není to takový kopírák jak jsem se obával. Dvojka se soustředí na víc z vrahů a zákulisí jejich týmové hry, je to spíš příběh vrahů než obětí samotných a právě to se mi nejvíc líbilo. První třetina je tak výborně rozjetá, ale poté to spadne do průměru. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc, pořád ale slušný. If you need anything, don't hesitate to scream. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama