Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Video film, ktorý mal čo robiť, aby dosiahol aspoň úroveň svojho staršieho brata. Na pľac poslali hrať nevýrazné „kyslé ryby“ a prvá polovica bola ukážková prácička profesionálnych amatérov. Po polčase sa tá kopa pohyblivých obrázkov aspoň trošku rozbehla, no smerom, ktorým behajú tisíce podobných priemerne podpriemerných "bu-bu" filmov. 49% ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

lusa odpad!

všechny recenze uživatele

Každým jedným filmom, ktorý má kdesi v podtitule "begining" sa presviedčam, že to proste nemôže, naozaj nemôže byť dobré. Tento odpad je výsmechom celkom slušne spracovanej Vacancy No.1, nie je tu žiadne napätie, nič ma neprekvapilo, nenadchlo, nepopudilo, skrátka je to neúcta k môjmu voľnému času... Toto nemá s hororom nič spoločného. Fuj to :( ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fajn prequel, kdy se vcelku smysluplně podařilo vysvětlit, jak se nápad na vražednej Motel vůbec zrodil. Opět se podařilo vytvořit funkční atmoféru a chování postav je stále relativně rozumný. I přes to, že se ze začátku zdá, že je jasný, jak to celý skončí, nakonec bude asi leckdo překvapanej. Ačkoliv je teda samotný zakončení trochu krkolomný zejména s ohledem na práci policie na místě činu. Jediný, co bych změnil, by bylo obsazení hlavního záporaka Smithe, kterej neměl téměř žádný charisma a s kvalitnějšim herectvim z jeho strany mohla vzniknout víc napínavá podivaná. Ale zase chápu, že s takhle skromnym rozpočtem (5 mega!) se nějakej extra herec hledá dost obtížně. Za málo peněz, fakt hodně muziky, nicméně jednička měla díky kvalitnějšímu castingu navíc působivější postavy a byla díky tomu o něco lepší, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama