Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 16
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 16

Recenze (250)

Olík 

všechny recenze uživatele

Křesťanštější Goldovi, bělejší Cosbyovi, současnější Flintstoneovi, asocialnější Pearsonovi, chudší Sheffieldovi, méně zavázaní Bundovi, subtilnější Connerovi, reálnější Obloukovi, ne tak početní Lambert-Fosterovi, decentnější Moodyovi, američtější Harperovi, pozemštější Solomonovi……..vezměte mixer, vložte do něj všechny vypečené seriálové klany jaké jenom znáte, nechte ho vykonat své a výsledkem jdou Heckovi……nestandardní rodinka složená ze standardních členů. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Prvních, asi 10 dílů, je naprosto skvělých. Opravdu se najde jen málo seriálů, které mě dokážou pobavit natolik, abych se u nich smíchem popadal za břicho. The Middle se to povedlo. Seriál sice dalšími epizodami trochu ztrácí dech, ale stále je to v komediálním a sitcomovém, seriálovém světě, nadprůměr. ()

Reklama

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo ... dala jsem tomu šanci. Fakt jsem se tomu snažila dát šanci! Přísahám! Ale ... rodinné večeře u televize? dvě hulící segry navíc? otec idiot a matka všeumělka? děcka jedno horší než druhé? Co vám to připomíná? Být všichni žlutí, alespoň by to mělo šmrnc ... Rozhovory Frankie s tlampačem jsou k pláči. Za tři díly jsem se nezasmála ani jednou. Nehledě na to, že nerozumím tomu, proč KAŽDÁ americká domácnost zkrátka POTŘEBUJE sušičku.. A podíváte-li se vpravo od komentářů, hned pod ta šíleně absurdní hodnocení, uvidíte "Podobné". Nesourodý mix všeho, co už tu bylo. Takže, páni a dámové - méně je někdy skutečně více! ()

Vaiollet 

všechny recenze uživatele

V průběhu třetí série zvyšuji ze čtyř hvězd na pět. Naválím se u toho smíchy, ale nemůžu si pomoct a prostě to miluji. Postavy skvělé (až na otravnou Sue) a hlavně ve vztazích mezi sourozenci dost často vidím své zkušenosti. Nejraději mám sváteční díly, u kterých se vždy dobře pobavím. Já mám prostě slabost pro uječené seriály. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že ač mi tento sitcom vždycky připadal přitažený za vlasy a občas mě rozčiloval, nasledovala jsem všechny díly a jsem celkem ráda. Na rozdíl od spousty jiných seriálů mám totiž pocit, že tento měl, co se příběhu a zároveň nastavené úrovně týče, stoupající tendenci. Vyhovovalo mi, že v několika posledních sériích Sue už nebyla tak moc bláznivá, Brick začal alespoň vzdáleně připomínat normálního puberťáka a Axl trochu zmoudřel, Mike byl občas milý, Frankie... no ta byla pořád stejná. Přesto si to v sobě stále neslo svoji původní notu a závěr prostě neměl chybu. Celá poslední série byla hodně nostalgická, vždyť se zde dokonce objevil i Brickův kroužek společenského chování :D A poslední díl, který skončil jako závěr prvního dílu byl moc dobrý. Takhle by to podle mě mělo vypadat, jelikož spousta fanoušků se seriálem roste a žije s ním a právě pro ně je to to nejlepší. Ne všichni jsou takoví magoři, že nasledují celý seriál během jednoho měsíce, ale i mě to celkem dojalo. Myslím si, že by tento seriál už měli nechat spát a podle mě ani plánovaný spin-off o Sue není dobrý nápad. Ale tak uvidíme, nechám se překvapit. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • V každé epizodě, kdy jede rodina Hecků na výlet, Frankie (Patricia Heaton) zapomene na modrou tašku s jídlem. (peeteno78)
  • Doris Roberts, představitelka učitelky Rinsky, a Patria Heaton, která si zahrála Frankie, si už spolu zahrály, a to v seriálu Raymonda má každý rád (od r. 1996), kde byla Doris coby Marie tchyní Patricie, která si zahrála Debru. (Elbarto08)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama