Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 5
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 5

Recenze (250)

mirra66 

všechny recenze uživatele

Jedná se o absolutně jiný pohled na život obyčejné rodiny za velkou louží, než nám například nabídli tvůrci hovadiny z Beverly Hills. Jde sice o komedii s nadsázkou, ale je to jako karikatura, realita je tu ukazována jinak, ale ne nereálně. Jak by řekl Brick, se vší vážností seriál všem doporučuji, d o p o r u č u j i. 82% ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten chlapeček, co vypadá jak ufon (Atticus Shaffer) by slušel nějakému hororu. Kdyby ho tak chtěli rozřezat motorovou pilou...anebo rozkrájet žhavým ostnatým drátem...anebo nechat roztrhat smečkou vzteklých pštrosů. Je odporný. Ta rodina taky. A ty jejich kecy? Odporné. Po druhém skouknutém dílu měním jednu hvězdu na odpad. V okamžiku, kdy pociťuji stud místo herců, kteří v takové příšernosti vystupují, nemohu hodnotit jinak. Odporné. ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný seriál, ktorý je zo všetkých tých rodinných komediálnych hovadín medzi najlepšími. Rodinka je pekne šialená a herci, ktorý ich hrajú sú tiež skvelý. Je super, ako sa pomaly od série celá rodina vyvíja a rastie. Veľká škoda, že tento seriál ohlásil koniec a už aj odvysielal svoju poslednú sériu. Bude sa mi veľmi cnieť, ale aj tak si ho niekedy pozriem celý od začiatku znova. 5 hviezdičiek je úplne adekvátnych, lebo je naozaj dobrý a ako jeden z mála týchto rodinných komédií ma bavil tak hodne, že som si ho musel pozrieť celý diel po diely, sériu po sérií. Paráda! ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíce podhodnocených seriálů poslední doby. Sitcom, kde veškeré hlavní postavy jsou perfektně napsané, zahrané, sympatické a milujete všechny do jednoho. Ať to je svérázná mamina Frankie, mračící se táta Mike, looserka Sue, lenoch Axl a podivín Brick, všichni jsou jedineční. Pro mě jeden z nejkultovnějších a nejsympatičtějších seriálů poslední doby... Měli jsme tu Ženatého se závazky, Krok za krokem a teď jednu podivnou rodinku z nižší střední společenské třídy. PS: Doporučiji víc, než Modern Family... EDIT: Je to jeden z mála seriálů, který si dokázal udržet kvalitu po (zatím) všech 7 vysílacích let a stále baví jako na začátku, což potěší ještě více... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Údržbár zo Scrubs a manželka Raymonda, ktorého má každý rád, si založili rodinku. Majú tri deti a rodinný rozpočet na úrovni chudoby. Žijú však v Amerike, takže si môžu dovoliť lepenkový dom, auto a jedlo do mikrovlnky. Žijú si proste ten americký sen. Axl, najstaršie decko, je tuctový, lenivý, ignorant, a teda zrejme budúci člen manažmentu detroitskej automobilky. Najmladšie decko Brick, otravný trpaslík vlastniaci rybie oči a dr*lú povahu. Parchant zrelý na pár faciek. Už zostáva len dcéra Sue. Divná, nadšená, naivná, neskazená, zjašená osôbka. Rozhodne najväčšie plus seriálu, lebo jej ksichtové kreácie ma vyložene bavia, tak ako aj jej povaha. Podpriemerný seriál, ale nejako podivne púta pozornosť. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • V epizodě Díkůvzdání (2009) pan Ehlert (Brian Doyle-Murray) oznamuje Frankie (Patricia Heaton), že bude muset pracovat na Velikonoce. Podle zákonů státu Indiana je ale zakázáno, aby byla prodejna aut otevřena v neděli a jelikož Velikonce na tento den spadají, není to možné. (Zdroj: serialzone.cz)
  • Když Brick (Atticus Shaffer) říká Mikeovi (Neil Flynn), co ví o americkém fotbale, zmiňuje hráče Dan Marino, Peyton Manning, Pierre Thomas a Jeremy Williams. (Zix.)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama