Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

malylada 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je pramálo arénovek a jen vzpomínám na časy Van Dammových kousků. Bohužel po první půl hodině, která není tak zlá, jde vše z kopce minutu po minutě. Lutz se prostě neutáhne akční role a Jackson je vyloženě v jedné ze svých nejhorších rolích. Zápletka přes kopírák jako u těchto filmu, ale problém je v tom, že se snaží být něčím víc, což od takového filmu nikdo nechce. Arénové scény nejsou špatné, nemotornost Lutze zachraňují zpomalovačky a střihači. Celkově to je ale bída, s odřenýma ušima......3/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jedna z hvězdiček Twilight sagy v hlavní roli, ale bohužel jí neutáhla. Alespoň mě teda tenhle film moc nezaujal, Samuel L. Jackson je prototypem ukazujícím, že peníze nesmrdí. Protože jinak opravdu nechápu co tady dělal. Pár seriálovejch tváří ve vedlejších rolí to nezachrání. Do hlavní ženský role musíme dát holku co se ráda svleče (chce totiž prorazit), no a máme vyhráno. Navíc všechno přenádherně zazdívá konec. Takhle si teda arénovku nepředstavuju ani v nejmenšim. Souboje nula, jen zbytečná nechutnost a krev. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

David Lord (Kellan Lutz), se po smrti své přítelkyně a nenarozeného dítěte totálně zhroutí, a jeho život se změní v jednu nepřetržitou opileckou cestu. V jednom zapadlém baru kdesi v Mexiku si jej vyhlídnou pro internetovou show moderních gladiátorů, boj na život a na smrt, převážně těch, kteří nemají co ztratit. A i když je David z počátku proti, oni ví, jak člověka donutit dělat to co chtějí. Ale David přísahá, že se pomstí ... Tak já bych to zas tak hrozně neviděl - jasně, u podobných filmu se těžko vymýšlí nějaký originální příběh, ale toto mi přišlo mnohem sympatičtější než obvyklé "ti nejlepší z nejlepších se sejdou v turnaji turnajů". Docela se mi líbila i myšlenka "režírovaných" soubojů, a diváků na internetu lačnících po krvi. Co mne naopak hodně zklamalo byl samotný závěr, který - ač měl být asi "šokující" - tak mne šokoval akorát svojí stupiditou. Co se týče hereckého obsazení, tak Samuel L.Jacksonovi tyto role, kde se může vyřádit prostě sedí. Zbytek osazenstva vcelku nezajímavé, až na několikero dívčin, které se po značnou část filmu promenádují tak jak je bůh stvořil, což se dá určitě hodnotit jen kladně.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čakal som večší odapad a bol som milo prekvapený. Tento film ma aj niekoľko pozitív, tak napr. Keller Lutz. Emmet ano TEN Emmet, čiernovlasý, vymakaný upir ( po Taylerovy a Nikky tretia najobľúbenejšia postava z Twilightu ) jednoducho zabil. Keby ze neviem ze to je on, ani ho nespoznám. Blonďák, emočne disponovaný, no neni o čom. Zahral, pobil sa , zabil a to všetko za doprovodu jeho nabitej postavy. Ďalšia vec za ktorú ma tento film plus je krv. Je jej tam veľa, stále a nevyzerá tak umelo ako napr. v Centrionovi. Pôsobilo to na mna dost realisticky. Ďalej .... dej? no ... nič moc, klasika ale prekvapila ma pekne na konci rozuzlená zápletka. To som fakt nečakal. Ešte spomeniem uja Jacksona ktorému tieto "ja som tu pán a som ten najhorši" ulohy sedia. A posledné plus tohto filmu : porno. Či už Kate Winter, ktorá tam bola skoro stále nahá ( aj keď na druhej strane, je to velmi pekná žena, myslim komplexne, teda aj tvár aj telo ) alebo feriš zábavky s Asiatkami či dokonca bloďavá šľapka odchádzajúca z jeho postele. Bolo sa načo pozerať. A minus : Keď som videl v hercoch napísanu Ninu Dobrev, povedal som si, že to cchem vidieť. Predsa veď je pekná, možno ju ukážu aj v inej polohe ako v UD. Žiaľ. Nina hrala do kopy 5 minút v úvodnej scene. A raz sa objavila vo flashbacku. No nemal som slov na to. To ma sklamalo. Keby mal film lepšiu choreografiu, o stupeň lepší scenár a menej zbytočných, nikde dej neposúvajúcich scén, mohla to byť pekna podívaná. Takto len veeeeľmi slabé 3 z 5. uvažoval som aj nad 2 z 5 ... ale výkon Kellera a realistické spracovanie zranení a krvy ( a Katie ) ma presvečilo že aj keď slabé ale predsa : 3 z 5 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

V tomto případě kritiky rozhodně nelžou... člověk si řekne, srát na scénář (opravdu hloupý, mimochodem), alespoň se tam budou mezi sebou ti kokoti hodně mlátit a poteče tam krev. Omyl, bitky tu skoro vůbec nejsou... celkově asi 10 minut (a to nejspíš přeháním), navíc choreografie tu není žádná, takže borci se mezi sebou mlátí jak dva ožralové na vesnické diskotéce. Kellan Lutz se může směle postavit vedle Taylora Lautnera, co se (pokusu o) herectví týče... tihle dva musí pocházet ze stejného vrhu - strašně se snaží, ale kde nic tu nic. Jediné plus (a hvězda) za kozy a full frontaly všeobecně... a to si vemte, jak ubohý tenhle film musí být, když se dává za tohle jedna hvězdička.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama