Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (157)

jarmik 

všechny recenze uživatele

W. H. Macy zde ztvárňuje takovou lidskou trosku a takovou svini, že mu člověk fandí a zároveň se diví, čím to je. :D Asi je v každém z nás trocha Franka... :) Skvělé postavy a nejvíc mě baví, jak je to všechno střídavě chvilku kruté a a chvilku vtipné, většinu času hořkosladké. Vzrušující jízda, děkuji přítelkyni, že se mnou sjela celou první sérii. No a těším se na další. :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý seriál. Na jednej strane je príliš presexualizovaný, na strane druhej často veľmi vtipný. Wiiliam Macy čo by polobezdomovecký alkoholik má skvelé hlášky, hoci jeho postava by mala byť asi najviac nenávidená. Na Emmy Rossum sa skvele pozerá a jej chladná romantická línia má svoje čaro. Príliš veľa erotickosti nie je niečo, čo by tu bolo nevyhnutné. Často je to tu úplne zbytočne nasadené s cieľom pritiahnuť mladého diváka. Hlavne homosexuálne pasáže považujem za totálny rozmar a odpadový fragment. Veľkým plusom je priamočiary presun od epizódy k epizóde s nápaditými námetmi. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze dva díly, ale musím říci, že tohle je randál.... Totální výsměch všem navoněných hvězdám a seriálům, které se snaží ukázat, jak dokáže být strastiplný, neohleduplný a nepochopitelně nelogický život v lidské společnosti, když jste social victim. První i druhý díl mě naprosto odrovnaly a moc zaujaly....jedeme dál.... A navíc to zasiflený šikágo..... ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Výborný. Ulítlá rodinka socek, která se rve se životem co se dá, a jsou přitom vtipný, zajímavý, sexy ( Fiona) a každá postava je svá a originální. Postavy jsou největší plus scénáře, který je občas stereotypní a trochu prvoplánově šokující, což na druhou stranu generuje pořád tuny zábavy. Nejlepší postavy Lip a Debbie. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Som tak rada, že som sa na toto dala. A zároveň v rozpakoch. Ale som si istá dvoma vecami, a síce, že niekoľko tak hnusných charakterov bez štipky poľutovania, som ešte nevidela stvárnených a napísaných tak dobre. Využitie toho "zo života" je na mieste a robí to veci ešte uveriteľnejšími. No a druhá vec... že sa proste nedá nemilovať Mickeyho. A Iana. Oboch, naraz, dokopy. Prečo ich potom láska neľúbi keď oni sa tak ľúbia... ? Anyways, dávam tvorcom novú sériu na to, aby napravili to, čo výsostne posrali, seriózne, vo všetkých tých zmätkoch bol tento zmätok jedným z najkrajších. V opačnom prípade mažem hviezdy, mažem z obľúbených a mažem spomienky (muhaha, ešte to tak! Justinovu ric a Camerona Monaghana ponechám). ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • S počtem 11 sérií a 134 epizod se jedná o nejdelší seriál (co do počtu sérií i epizod) v historii americké televizní stanice Showtime. (Lachtaan)
  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno