Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (156)

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Som tak rada, že som sa na toto dala. A zároveň v rozpakoch. Ale som si istá dvoma vecami, a síce, že niekoľko tak hnusných charakterov bez štipky poľutovania, som ešte nevidela stvárnených a napísaných tak dobre. Využitie toho "zo života" je na mieste a robí to veci ešte uveriteľnejšími. No a druhá vec... že sa proste nedá nemilovať Mickeyho. A Iana. Oboch, naraz, dokopy. Prečo ich potom láska neľúbi keď oni sa tak ľúbia... ? Anyways, dávam tvorcom novú sériu na to, aby napravili to, čo výsostne posrali, seriózne, vo všetkých tých zmätkoch bol tento zmätok jedným z najkrajších. V opačnom prípade mažem hviezdy, mažem z obľúbených a mažem spomienky (muhaha, ešte to tak! Justinovu ric a Camerona Monaghana ponechám). ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý seriál. Na jednej strane je príliš presexualizovaný, na strane druhej často veľmi vtipný. Wiiliam Macy čo by polobezdomovecký alkoholik má skvelé hlášky, hoci jeho postava by mala byť asi najviac nenávidená. Na Emmy Rossum sa skvele pozerá a jej chladná romantická línia má svoje čaro. Príliš veľa erotickosti nie je niečo, čo by tu bolo nevyhnutné. Často je to tu úplne zbytočne nasadené s cieľom pritiahnuť mladého diváka. Hlavne homosexuálne pasáže považujem za totálny rozmar a odpadový fragment. Veľkým plusom je priamočiary presun od epizódy k epizóde s nápaditými námetmi. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DOKONČENO. Na poli všemožných namixovaných žánrů napříč obrovskými kvanty seriálů by jen tak někdo nepředpokládal výskyt prachobyčejného dramatu, které není žádnou akční podívanou, reklamou na přehnané vědeckofantastické nesmysly či opačný fantastický návrat do fiktivního středověku plného magie a draků. Shameless alespoň v mých očích dokázali uspět bez jakékoli nápomoci přehnaného CGI či zběsilého tempa a skrze desetiletou odyseu jedné chudé rodiny z Chicaga mi doručili více než stovku hodin dojímání, pochopení, soucítění, ale i občasného závidění či stoprocentního pobavení. Provázeli mě po celou střední i kus vysoké a jen za to jim ve velkém děkuju! ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem se na tento seriálový skvost začala dívat až nedávno? Shameless je skvělé drama se špetkou humoru a pořádnou dávkou zvráceností, sexu a drog. Něco, co jednoznačne není pro slabší povahy nebo nenáročné diváky. Při sledování Shameless se člověl ani na chvilku nenudí. Děj je neustále v pohybu a náhlé dějové zvraty mi povětšinou vyrazí dech. Tento seriál sa nevyhýbá žádnému tématu, který se týka dnešní společnosti (láska, přátelství, nedostatek peněz, alkoholismus, homosexualita) a mnohé další. Navíc takovéto dobré obsazebí jsem neviděla už hodně dlouho a herci podávají neuvěřitelné výkony. Série co série, epizoda od epizody je neskutečně vymazlená. Jednotlivé postavy, oblíbené či neoblíbené, mají hloubku, svůj směr a vývoj. Fiona si mě získala svojí houževnatostí, obětavostí a urputností. Hlavně ze začátku byl skvěle vykreslen její boj o udržení rodiny nad vodou a zároveň si užít vlastní život. Frank sice není můj oblíbenec, ale jako záporák je vynikající. Sobec, hajzl a ničema chlap, který mě dokáže překvapit jako nikdo jiný. Nezná hranice, kromě sebe mu až na pár občasných výjimkách na nikom nezáleží. Donutí vás ho nenávidět, ale někdy ho dokonce i chápete. Mojí nejoblíbenější postavou je ale rozhodně Sheila. Není den, kdy bych ji nechtěla obejmout. - "You see what you want to see when you don't want to see it." ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • „Frank je neustále naliaty, takže ho hrám najmä mimikou a gestami. Moja mama si zvykla vypiť a vtedy robila najsmiešnejšie grimasy na svete," vyjadril sa o svojej postave a inšpirácii William H. Macy. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama