Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je tam kopa klišé a zopár trápností, ale inak je to v rámci žánru pohodovka. Podobne ako pri HADOCH V LIETADLE sa tvorcovia pohrávajú s viacerými druhmi, čo je osviežujúce a pár killsov je tak prostoducho priamočiarych, že vyznievajú geniálne. Prsia ani veľa krvi nečakajte, ale ako letná oddychovka so zabávajúcou sa partiou je to znesiteľné... Koniec koncov Ajova PIRAŇA nemala o nič lepší scenár, len pár pornoherečiek naviac... Ak chcete niečo vážnejšie, pozrite si ÚTES SMRTI... ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Slabší než Piraňa 3D, ale stále ucházející. Noc žraloka je klasická letní zvířecí vyvražďovačka, která neurazí. Tedy pokud máte rádi laciná béčka se vším, co k nim patří. Včetně špatných triků, které jen umocňují ten příjemný béčkový pocit, a občasných logických lapsů. Na druhou stranu má Noc žraloka rychlý rozjezd (příjezd do domu, není tu signál, show může začít), sympatické a slušně zahrané postavy, úlisné záporáky a vyjadřovací prostředky jak z nějakého pořadu MTV, což se sem přesně hodí. Škoda jen, že se celý film nenese v duchu závěru, kdy tvůrci konečně ukazují, že to nemyslí zas tak vážně a začnou si ze snímku utahovat (fakování pod vodou atd.), kdyby byl takto s nadhledem natočen celý film, bylo by to mnohem lepší. Přesto pokud na film nejdete jen proto, aby jste poté mohli rozebírat všechny jeho chyby v šachovém kroužku, ale místo toho se chcete jen pobavit u tupého a laciného béčka, tak se vám to s největší pravděpodobností podaří, tedy pokud vedle vás nebudou sedět dva mudrcové, kteří se po každé scéně musí podělit s celým sálem o svoji ultravtipnou poznámku. P.S. vyplatí se vydržet až na závěr titulků. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)

Reklama

Reklama