Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý rebelský Danny Krueger je priam fanaticky zapálený pre pouličné preteky, čo mu však denne prináša kopu problémov. Keď jedného dňa havaruje, pošlú ho do vidieckeho mestečka k jeho rozvedenému otcovi, bývalému pretekárovi NASCAR, ktorý si s ním hádam poradí a skrotí ho. Danny sa rozhodne vstúpiť na akadémiu NHRA. Až vtedy si uvedomí, ako veľmi potrebuje otcovu pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel že to je nejaká trápna kopírka Rýchlo a zbesilo ale mýlil som sa, z rýchlo a zbesilo to má len hlášku: Takmer som ťa mal. Tento film má skvelý príeh o vzťahu k otcovi, sympatických hercov a v neposlednom rade aj auta. Bližšie hodnotenie vidím na niečo medzi 3 a 4. Rád by som videl aj pokračovanie Born to Race: Fast Track ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Klasický závodní snímek, který bohužel vykrádá Tokijskou jízdu, naštěstí si pak film jde svým směrem a kdyby byli lepší herecké výkony, tak dám plné hodnocení. // Jinak, film nenudí a to jde, je tu docela dost závodů, opět klasický námět, hudba je trefná a vynikající, prostředí a všechno kolem v pohodě, herecké obsazení má charizma, výběr aut parádní a ještě něco by se dalo pochválit, největší plus mají u mně noční jízdy, skvělá atmosféra. // Strašný herecký výkony, to jsem snad ještě neviděl, ultramegasuper trapný hlášky, opět en urychlený konec, je to vykrádačka nejen Tokijské jízdy, nelogičnost. // Docela příjemné překvapení. Vážně, moc jsem si od filmu nesliboval, ale jsem spokojený, sice vykrádá spoustu jiných filmů, už tím námětem, ale nakonec si film jde svým směrem a nebýt takových trapných hlášek a hereckých výkonů, dám plný počet. Jo a mimochodem, těším se na pokračování! 8/10 ()

Reklama

Darckol 

všechny recenze uživatele

Predstavme si Rýchlo a zbesilo - príbeh je zhruba na jedno kopyto, no v sprievode nesympatických hercov. A dopravná škola, na ktorej študujú žiaci, čo si môžu dovoliť autá, pred ktorými by si aj pán Gašparovič začal neveriacky utierať okuliare? Prečo nieeeee... A súťaž, kde si vysoká škola vyberie najbohatšieho frajerika? Nepripadá vám to pritiahnuté za vlasy? Mne nie, veď sú to Američania a Amerika :) 2,0/10 ()

montel 

všechny recenze uživatele

Teenager Danny Krueger (Joseph Cross) je za své divoké chování zejména za volantem sportovního Subaru poslán matkou za svým otcem, který o něj přestal jevit zájem a který se teď má o něj starat. Hned první den v nové škole, se seznámí se sympatickou Jessicou (Nicole Badaan), která se právě rozešla s klukem, který má rovněž potřebu neustále s někým závodit. Ten se brzy s Dannym nepohodne a účty si vyřizují za volantem na veřejných silnicích. To ale vede Dannyho do neustálých problémů jak s otcem, tak také se zákonem. Kdo je lepší za volantem se rozhodne na každoroční automobilové show...Průměrné drama o sportovních autech a jejich mladých pánech. Celé to na diváka ovšem působí jako obehraná písnička. Mladý kluk zlobí, je matkou poslán za otcem, kde se trochu zklidní, najde si krásnou holku, která se právě rozešla s pěkným hajzlem, který má políčeno na jejího nového kluka. A tak se mlátí, závodí spolu, té holce to vadí, tak zůstane jen u pusy. A nakonec si to dva závodníci rozdají na okruhu. Kdo vyhraje asi nikdo z vás neuhodne. 50% ()

cobraSK odpad!

všechny recenze uživatele

No jasné, TV JOJ sa zasa raz predviedla. Uviedla túto televíznu sračku s bombastickým názvom /ten, kto prekladal názov z Angličtiny bol v tomto jazyku nulový/ v prime time. Vyzerá to tak, ako keď niekto chce vytriasť z kultu Fast and Furious čo, to ešte dá, ale výsledok sa dá opísať len ako trápnosť! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Scenár k filmu Born to Race bol napísaný už v roku 2002, vtedy však pod názvom Racer High. (beso74)
  • Hlavný hrdina jazdí na Subaru STi, Kendell na Ford Mustang GT 2011. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama