Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Matrinx 

všechny recenze uživatele

On má takovou tenkou hranici mezi praštěností až trapností, na kterou si je třeba zvyknout. První dvě epizody jsem si zvykal a až v té třetí to všechno dobře tancovalo - možná kvůli mé "hmm náklonnosti" k Zooey jsem se vážně dobře bavil. Ona je prostě "netypicky kouzelná" a úplně celý seriál tím táhne. I když to určitě není žádná komediální špička, kvůli Zooey budu na to velmi rád koukat... ()

Magniel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi tento seriál přišel lehce nadprůměrný, postavy na tolik ujeté, že jsem nechápal, jak je možné, že ho chce někdo sledovat. Ale Zooey mě donutila si to pustit. A teď během třetí série se těším na každý další díl, co kdo opět vyvede :) Parádní skupinka lidí. A někdy si chci zahrát tu jejich chlastací hru!!! :) ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu následovala trochu zklamání (Couch mi chyběl), ale s koncem první série jsem natěšená na tu druhou. Podle mě role Jess Zooey víc než sedí. To její podivínství je vtipné a jiskření mezi ní a Nickem mě baví. Vtipností se to amozřejmě nemůže vyrovnat Přátelům, ale rozhodně musím říct, že se při sledování New girl (a to už při úvodní písničce Who´s that girl) rozhodně bavím. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice dosti rozpačité, ale posledních pár dílů už více než solidně bavící komediální seriál, který samozřejmě nejvíce stojí a padá na výkonu Zooey Deschanel. Ta celý seriál táhne svým kouzlem a humorem a spolehlivě tak zastíní i zbytek postav, který ze začátku nemají moc co nabídnout. Už i její spolubydlící se ale začínají slušně rozehrávat a sympaťák Nick a roztomilej tupec Schmidt už taky stačili pár kladných bodů nasbírat. Uvidíme, jak se seriál vyvine dál, ale snad bude pokračovat v kvalitě nastavené posledních pár dílů. 70% Update po 2. sérii: Tahle partička začíná nabírat nehoráznou formu. Šílené vtipy a postavy záměrně balancující na hraně trapnosti (v tom dobrém slova smyslu). Ulítlé, svěží a postupem čím dál lepší, obzvláště díky výtečně napsaným postavám. Zooey a spol se nenápadně vyšvihli na současnou špičku komediálního žánru.80% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po čtyřech sériích] Tak moc by Holka chtěla přebrat žezlo po vyšeptalém a odcházejícím HIMYM. Ale Zooey není novátorská ani v úvodních epizodách - nebudeme si nic nalhávat, sitcom je z 95 % o její postavě. Jenom odškrtáváte sitcomová klišé - to očividné, za jak dlouho se protagonisté ústřední party začnou párovat, vám neprozradím (ale čtěte mezi řádky). Na jakoukoliv narativní originalitu se rezignuje od počátku ale to hlavní - chemie přátel je těžko uvěřitelná, stereotypní, nevtipná a velmi slabá. Alespoň, že pár známých obličejů Zooey dotáhla z vyšší ligy či okolních seriálů, ale na druhou stranu o to více právě tato osvěžující camea vyčnívají nad nevýraznou partou. Nedokáži si vybavit jedinou epizodu, která by se z těch 94 jakkoliv zaryla do paměti. Jako příloha k všednodenní večeři možná seriál sedne a není problém ho dokoukat, ale neměli bychom mít trochu vyšší ambice? 50 % ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Související novinky

Reklama

Reklama