Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dakotu Fanning som nikdy nemal rád a obával som sa, že ma v Now is Good bude celý čas iritovať. Tak isto som očakával príliš presladený príbeh zameraný prevažne na lásku ústrednej dvojice a na to som zrovna v dnešný deň nemal chuť, ale na moje prekvapenie ma film zaujal svojou komplexnosťou, ktorá sa nevzťahovala len na hlavnú dvojku, ale taktiež na Tessinu matku, otca (práve tá časť ma najviac dojala), kamarátku Zoey a s ňou spojené zážitky a vo svojej podstate na všetko, čo chcela Tessa pred svojím odchodom zažiť. P.S. ak som dokázal so záujmom sledovať snímok v hlavnej roli s Dakotou Fanning, musí na ňom niečo byť, ale po pravde, tu ma svojim hereckým výkonom celkom dostala. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Díky silnému závěru (poslední asi 1/3 filmu) z počátečních 3 hvězd hodnotím ještě o něco výše. Silné téma holt asi vždy bude působit, že útočí na city, ale nevim moc, jak jinak jej divákovi podat. Sympatická představitelka, hezká hudba, emoce. 'Náš život je sled událostí, nenechte je odejít. Všechny směřují k tomu jednomu...' 70 % ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Filmy, v ktorých má hlavná postava chorobou vymeraný čas sú u tvorcov obľúbené, pretože umožňujú hrať na divákove city, ale súčasne sú extrémne náročné, pretože falošnosť, klišé, póza z nich pri nepozornosti tvorcov priam trčí. To sú dôvody, pre ktoré ma nezaujal najslávnejší predstaviteľ tejto tematickej skupiny - Love Story a ani dnes videný Now Is Good. Naopak Isabele Coixet ma dokázala zaujať filmom My Life Without Me, pretože sa dokázala existujúcim nástrahám vyhnúť. U nej sa mohol Ol Parker inšpirovať a mohlo to dopadnúť o niečo lepšie. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Film, který ve mě vzbudil tisíce pocitů a emocí, dokonce mě vytryskly i slzy, což se mě skoro vůbec nestává. Má oblíbená dětská herečka Dakota Fanning trošičku zestárla, ale stále hraje skvěle. Od první do poslední minuty mě film ani trochu nenudil, skvělé působivé záběry Brightonu a křídových útesů, kde jsem strávil rok života mě vrátily ve vzpomínkách zpět. Velmi nádherný smutný příběh, škoda jen, že jsem si prvně nepřečetl knihu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sa ťažko kritizujú... Chápem, že film chce poukázať na vplyv choroby na mladého človeka, lenže kvôli tomu dosť ostáva utopený v teenagerskom (romantickom) žánri. Vzťahy v rámci rodiny sú zaujímavo načrtnuté, ale stále ide len o YA romancu, akých nie je zase až tak málo. Film je inak svižne natočený, dobre zahraný a finále je príjemne nepatetické a pritom dostatočne hlboké... JA, EARL A DIEVČA NA ZOMRETIE pôsobilo originálnejšie a NA VINE SÚ HVIEZDY bolo o trošku súdržnejšie... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Útesy na pobřeží, k nimž vezme Adam (Jeremy Irvine) Tessu (Dakota Fanning) na výlet, se jmenují Seven Sisters a nacházejí se v hrabství Sussex na jihovýchodě Anglie. V reálu ale na místě, kde později dvojice sedí, žádná lavička není. Ta byla umístěna pouze pro potřeby natáčení. (GordonCZ)
  • Ellie Goulding, která pracovala na soundtracku pro film, se během natáčení snímku sblížila s hlavní představitelem Jeremym Irvinem a po skončení natáčení utvořili pár. (Dlee)

Reklama

Reklama