Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Vede si to tady mizerne (58%), ale nebylo to vubec spatny. Jasne, holce slo vysetrovani jak po masle, s masovym vrahem pak byla v dire hotova driv, nez kdyz by tam za nim vlezl Steven Seagal, policajti byli tupi jak nasady vod lopaty, holce lhali komplet vsichni vcetne jeji psychiatricky, ale melo to atmosferu, spad, bylo to napinavy jak ksandy...jo, slusnej bijak. Za me 70%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Zmizelá nehledala sama,namísto své pohřešované sestry. Celé to totiž působilo chaoticky a nemotorně. Kamera byla obyčejná. Scénář bez špetky nápadu. Jedno se však musí nechat. Amandě to slušelo, odplatní závěr byl z části vyvedený a stopáž byla přijatelná. Výčet těchto plusů řadí Zmizelou mezi průměrné,ničím nevyčihující záležitosty..50% ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, o kterém si už za dva měsíce nebudu pamatovat, o čem vlastně byl. Celé je to takové ponuře šedé, chybí tomu atmosféra a není tam ani jedna scéna, která by za něco stála (snad s výjimkou finálního zúčtování). Samotný námět je navíc dost obehraný a k tomu ještě mizerně zpracovaný, takže jsem u toho poklimbával a zíval nudou. Policajti jsou samozřejmě vedle jak ta jedle, což ale není divu, když jim šéfuje Michael Paré. :-) Přišlo mi, že to je spíše televizní film, což je s podivem, vezmeme-li v úvahu, jak věhlasná jména se objevují v ženské části hereckého ansámblu – mě potěšila menší role Jennifer Carpenter, která se ve filmu ale opravdu jenom mihne. Jinak je to dost bída. Já mám Amandu Seyfried docela rád, ale myslím, že pro takovéhle ptákoviny je jí vážně škoda. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama