Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film Zmizelá jsem se podíval hlavně ze dvou důvodů: prvním byla synopse, druhým Amanda Seyfried, kterou jsem zatím viděl pouze v muzikálu Mamma Mia!. Herecky mě velmi zaujala, proto se těším na další filmy, kde ji opět uvidím. Již po asi 20-ti minutách filmu jsem věděl, že se nebude jednat o nic podprůměrného. Líbilo se mi, jak napětí pozvolna stoupá. Takové filmy vždy rád sleduji. Dále mě zaujalo, že vzpomínky Jill (Seyfried) byly jen lehce naznačené a divák do téměř poslední chvíle netušil, zda se ve všem jedná o skutečnost nebo o částečný výmysl. Pěkné byly i výmluvy Jill v různých situacích a v neposlední řadě povedený závěr. Herecké výkony, námět, kamera a režie byly vynikající. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Tady někdo totálně zprznil scénář. Ne, vážně, to scénarista by měl skončit v té jámě a být umlácený zlomenoým žebrem nebo co to kurva bylo. Že to nemůže být tak hrozné? Tak já vám ukážu pár příkladů. Holka, která utíká před tupou policií, která je schopná zjistit komu kdy dotyčná slečna volala, ale není schopná zjistit polohu telefonu, to je jen začátek. Těch děr ve scénáři je tam totiž víc než těch v cedníku. Hlavně mě pobavila část, kdy jel náš vrahoun svojim autem do obchodu pro pásku a ještě se s ním chlubil prodavači, ikdyž si o pár minut dříve půjčil dodávku od někoho jiného, aby náhodou nikdo nepoznal jeho auto. Největší sranda ale byla, jak nikdo nehnul ani prstem, když se pohřešovala jedna holka, ale když druhá holka začne pátrat na vlastní pěst, najednou po ní jde celá policejní stanice. Přitom je to celkem škoda, protože ikdyž Amanda Seyfried držela stejný výraz na xichtě skoro celej film, věřil jsem jí to.. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ne složitý příběh o unesené dívce, které policie únos nevěří a když se ztratí i její sestra, musí se Jill sama vydat po stopách únosce. To vše by šlo a například scéna telefonického rozhovoru Jill s únoscem, má určitě svou atmosféru a napětí. Na druhou stranu, která ženská by se takto autem vydala sama po lesní cestě a dál dokonce pěšky, navigována telefonem únosce? A policie je zde vykreslena jako parta totálních tupců, nejen že nic neověřují, ale ani nedokázali v lese najít místo únosce? Má to své dobré i špatné chvilky. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dám i za Amandu. Seriálová zápletka, která místama nedává ani smysl (teda především chování hlavní hrdinky) způsobí, že film kvapí a vy se začnete ptát sami sebe, o co vlastně jde a začne svítat naděje, že nás to na konci možná i mile překvapí. Překvapení se neděje, spíše jen udivení, že se všechno vyvrbí jak se vyvrbilo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama