Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně povedenej filmek s JCVD, který je o rodině, která přijede do Moldávie, kde má mít manžel (J. Flanigan) zápas v MMA. Bohužel 14. letou dceru unesou obchodníci s bílým masem, kteří jí chtějí prodat bohatému šejkovi. Rodina je nespokojená s pátráním policie a tak si najme řezníka (JCVD), který býval legionář a nyní se specializuje na hledání unesených dětí. JCVD asi chytil druhej dech, a natočil parádní akční filmek, ve kterém jsou jak pěkné souboje, tak i přestřelky. Příběh filmu nikterak neoslní, ale taky neni špatný. Film je čistý akční béčko co si nehraje na nic jinýho. Místy je znát že je to vevnější počin ale co, mě se líbí. Za mě 80% :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo dalo se na to koukat v ramci JCVD posledni doby takovej prumernej film o neco malo lepsi nez Najemni zabijaci i kdyz ta delka je prehnana a Van Damme zase tradicne nijak zvlast neoslnuje ale hlavne nechapu proc musi furt do kazdyho svyho filmu cpat toho svyho protekcniho synka copak nepochopil ze z tohohle potratu nikdy herec nebude?! no zjevne asi ne kazdopadne Zan se nam sice slusne predvedl v Ex 2 ale na nejaky reci o navratu bych jeste pockal zvlaste kdyz jeho dalsi projekt UFO vypada dost pochybne a v Unisolu 4 byl jasne nejslabsim clankem no uvidime... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Nejdřív jsem nabyl dojmu, že Van Damme našel svůj svatý grál v Moldávii a po Bloodsportu konečně natočil koukatelný akční thriller o zdrceném legionáři, který utápí svůj žal v stoličnoje nebo co to vlastně chlastal za sračku... Ale! Opět jsem se zklamal. Ač to Van Damme snaží dotáhnout do důstojného finále, které je teda snadno předvídatelné, pořád se mu pod nohy pletou otřesní neherci ve vedlejších rolích, idiotští komparzisté, vymaštěný rejžiser a těžce vykydaný hudební skladatel, který musel za žďabec haše vysrat tak příšerné symfonie, že to film pohřbívalo každým milimetrem. A nejhorší ze všeho pak byli agilní rodiče, kteří to nakonec šli vyřešit sami. Šmarjápano, až mi bylo toho Van Damma líto, do jaký sračky zase vložil kapitál. Scenáristu zabít a hned! Za zmínku stojí pár soubojů, ale i to je takový docela laciný. A proč postava otce byla zápasníkem MMA mi asi nikdo nikdy už nevysvětlí... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol WCJD za akcnu mlatacku a na prelome 80/90. rokov dokonca aj za akcneho borca. Bohuzial, najlepsie casy ma tato belgicka mlatacka uz davno za sebou. Otazkou logicky ostava, cim ohurit divaka? S cim sa teda prihrnul v tomto filme? Byvaly vojak patra po nezvestnych detoch, povesi remeslo na klinec, ale rozhodne sa pomoct komusi, komu uniesli dieta. Scenaristicky je tento film klasicky Van Dammovsky vyplach, ale kvalita scenarov vo filmoch JCVD bola vzdy pofiderna. Dejova linia zufalo slaba, herecke vykony ziadne a atmosfera sa nekonala. Van Damme ale parkrat vystrelil a kohosi aj porazil v osobnych subojoch, takze odpad nedam. Pochopitelne, WCJD si apriori odmieta (aj po tejto ubohosti) uznat, ze patri do dochodku, na to som si uz zvykol. 30 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když bude mít belgický pantáta štěstí na ne úplně triviální „zápletky“ a v rámci béčkového žánru alespoň průměrné režiséry, může nás svými evropskými výlety za levnou produkcí ještě nějaký ten pátek obšťastňovat. Musím přiznat, že zhruba první hodinku jsem si říkal, že tentokrát jde o látku, za kterou se Van Damme nemusí příliš červenat. Ba co víc, třeba úvodní mlátička v bordelu je docela slušná (stejně jako bitka mezi visícím masem) – a to myslím bez ironie a zcela upřímně. Pak se ale základní logika začíná rozpadat, postavy jednají, jako kdyby se přecpali Van Dammeovým prošlým kabanosem, dostáváme se do seagalovských kvalit a úvodní „nadšení“ je bohužel pryč. Přesto bývalý žoldák, nyní vodkou se uklidňující řezník potěší v úctyhodné stopáži mnohem víc, než Jean-Claudovi totální přešlapy z let 1999 až 2006.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno