Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

Reklama

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororov aké kedy boli režírované. Keď som to raz úplnou náhodou zapol - ( nevedel som aký program zapínam - stlačil som len zapnutie TV a satelitu ) a počul som len hlas spevu lebo som išiel na toaletu, pôvodne len na malú - sa malá zmenila na veľkú. Takže program má buď ozdravovací, prečisťujúci účinok, alebo to bola provokácia na môj mozog, ktorý prejavil svoj názor pokynom na črevá a tie ho znázornili vypustením sračiek. TOTO PROSTE UŽ NEMÁ OBDOBY ČÍM TÍ SRÁČI KŔMIA ĽUDÍ. Nemajú zľutovania ani v týchto ťažkých časoch - nevidím dôvod prečo by som ho mal mať JA. Kúpeľňoví speváci v priamom prenose!! HRÔZA. A tá veta po každom vystúpení . CHCI ŤE VE SVÉM TÝMU - tak to je snáď kurva fór .. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá SuperStar, Česko Slovenská SuperStar, X Factor, Hlas ČeskoSlovenska. Kolik těchto přiblblých "hudebních" soutěží už továrna na sračky Tv Nova vyprodukovala a kolik jich ještě bude?! To si opravdu každý poloimbecil, který měl na základce dvojku z hudebky myslí, že se může proslavit a vydělávat těžké prachy ve světě pop music (nehledě na to, že v českém ani slovenském showbyznysu se v dnešní době vydělávat nedá a všichni končí jako žebráci v zapadlých kulturních domech nebo lokálních minidivadlech a zpívají či hrají za almužnu). Moderátorská dvojice Mareš-Tina je tradiční novácké zlo, k tomu snad ani není potřeba se vyjadřovat. No a čtveřice "umělců", která si vybírá "pěvecké hvězdy" do týmu, ve složení Pepa Vojtek (hospodský rock), Michal David (neidentifikovatelné pazvuky z dob mládí našich prarodičů), Dara Rolins (pop) a Patrik "Rit'mus" Vrbovský (opět pop), tak to je věru katastrofa, protože vybrat tak zoufalé idioty, to chce už opravdu kuráž. Abych to zkrátil, prostě skončit s tím, hned. Zakopat všechno se značkou nebo přívlastkem pop do hlíny, nakopat řediteli Novy prdel a hlavně se poučit z chyb a namísto toho radši nasadit do vysílání nějakou další úchylnou emérickou kriminálku. ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama