Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Proč jen hlas Česka a Slovenska (nebo, chtějí-li nostalgičtí Nováci Československa) konečně nezařve: "Tak už DOST!" Jen bych ještě dodal, že jsem už dlouho neviděl pohromadě tolik mizerných zpěváků, kteří ale mají zkušenosti (vlastní kapely, vlastní show atd.). Naposledy když jsem omylem přepnul na udílení cen MTV. Tahle soutěž se sice jmenuje Hlas, ale mezi tou plejádou všech těch superstar se ani jeden hlas neobjevil. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat televizi Nova. Dlouho, fakt hrozně dlouho, sháním do své sbírky panenek od Mattela zombie Barbínu Darinu Rolincovou z limitované série. Také jsem zjistil když se přikrčím a dám si kapuci z hřebů přes hlavu je ze mě Rytmus hip hoper. A jaký mám pocit z tohoto pořadu celkově? Nevím co se z toho vyvine, protože se to liší od jiných pěveckých soutěží právě patronací čtyř porotců nad budoucími idoly. Odpad můžu dát později a kdykoliv a je na to moc brzy. Intro zpěváků s anglickou písní bylo mimořádně nepovedené a trapné. Moderátoři šílení, vyhodit je a nedat už jim nikdy žádnou práci, nacpat je do "Mišelinky" tahat pneumatiky, hajzli jedny intelektuálský! 60% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

O krok lepší formát, než jsou Superstar. Zajímavý pohled koučů, jejich taktika, výběr... nový aspekt, který soutěž obohatil a stejně tak ukazuje, kdo z koučů má v hlavě opravdu mozek a kdo jen dává na pokyny režie (zdravím do talentu). Je vtipné také sledovat jejich interakci, hlavně Rytmus je velmi zábavný se svým ego-humorem. Je nesmyslné tuto soutěž hodnotit výrazně níže, než klasickou Superstar, protože zpěváci tu jsou aspoň kvalitní a nedochází k přehnaně trapným výběrům ala SS nebo Talent... PS: Dara má teda prsa...:) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama