Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Účinkující 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Show 4/10/// +porota mi určitě nevadila, Mareš s Tinou měli naštěstí aspoň ze začátku málo prostoru, na pravidla soutěže jsem byl zvědaví, není tu žádná hvězdná pěchota -okoukaná Tina a ještě okoukanější Mareš, hodně jsem doufal v to, že po výběru soutěžících budou bojovat všichni mezi sebou, přitom spolu soupeřili jen ti u daného kouče, takže měl každý kouč svých 14,7,5,4,3,2,1 soutěžícího, takže se nedozvíme, který kouč vybral nejlépe/// Oproti Superstar je to jiné, možná i lepší, ale v konečném hodnocení méně zajímavé, skoro až nezajímavé v současné době. OK, těm co bylo v době první Superstar 5 let a teď jim je ...náct, tak pro ně to zajímavé bude. Jednak na podobných soutěžích už dlouho vyrůstají (vlastně od malička) a taky je to pro ně zajímavé. Pro dospělého diváka, který má nakoukáno je to velkou ztrátou času. Snad jen dodám že na začátku jsem si vyhlédl jednu favoritku a ta skončila druhá, takže asi nemám tak špatný sluch./// Celkem 41%/// ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se,že jsem viděl jen dva díly,zbytek jsem musel vzdát,protože můj mozek mi dal ultimátum-buď on nebo Hlas.V sítu castingu uvízl zbylý plankton po Superstar,porota je částečně směšná(Rytmus a Darinka,Pepa Vojtek) a částečně odporná(Michal David),ještě tady chybí Těžkej Pokondr a Maxim Turbulenc.Hnus! ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Jako další účinkující v show Hlas ČeskoSlovenska hledá pornostar vystoupí divoká karta časopisu Hustler, nenapodobitelný a skvělý Chuj deGenero, přirovnávaný některými odborníky k druhému Milanu Chladilovi, který přednese svým hutným vokálem přihřátého tuleně, ve vlastním překladu, světový hit Justýna Bíbra Boyfriend! ---„Dejte mi to v D-dur, pane kapelníku. Tři, čtyři… Příííítelkyně, příííítelkyně, můžeš býtiii moje přííííítelkyně! Dalo by se mooooje přííííítelkyně, až epickýýýý svět skončííííí, Vás tančit udělat rotaciiii a víííířivýýýý a hlas jel šíííííleně na hákuuuu jako vířivýýýým větrem! … A teď všichni se mnou, chci vidět vaše ruce!!! A ty, Ištváne, hobluj!!! … Ráááád bych, že všechno, co chcete! Heeeej holka, dovolteeee mi, abych s tebou mluvit!!!!“--- Poprosíme vážené porotce o hodnocení. Rytmus: „Si naozaj strašně kůl, starý, mam z toho zimomriavky, pozri. A chcem ťa mať vo svojom týme.“ Dara: „Ufff, to bolo, smrksmrk, také romantické, smrksmrk, som celá zjemnelá a dojatá. Smrksmrk, najkrajši song o láske, aký som v tejto šou počula!“ Michal David: „Ty jsi mě úplně odrovnal. Rozhodně by ti to slušelo s Michalem Hudčekem v mém novém muzikálu Zloduch zlodušný, Réza rezatá a železný Jindřich. Ještě nejsi úplná celebrita, ale polobrita, alespoň pro mě, tedy rozhodně ano!“ Pepa Vojtek: „Ty pičo!“ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama