Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lepší než celej film Lara Croft. Nemůžu souhlasit s Momo, protože hlavní hrdinka se do role Croft hodila a dalo se na ní koukat. Jinak naprostá akční pecka, ve který hrajou herci líp než ve většině filmů, který dnes vychází. Od těchto maníků bych si dokázal představit i celý film, né jen 20 minutovou scénu. K tomu všemu ještě mindfuckovej konec s jménem a já jsem naprosto spokojenej. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

V podstatě viz Davies182. Pokud tohle měla bejt ňáká "banda kaskadérů", tak teda ze svýho řemesla ukázala velký kulový. A i pokud to byla jen "banda nadšenců" (s velmi solidnim technickym zázemim), tak ji taky neni moc za co chválit. Když už jim tam mělo pobíhat to nekonečno šoumenů se samolapem v ruce, čekal bych, že tu nudnou smyčku utnou nejpozdějc ve chvíli, kdy se rovnou tři z nich poskládaj vedle sebe doslova pár kroků od Lary. A ejhle, vono ne! ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální akční jízda, která pokořuje svoje větší filmové protějšky. Silně motivováno poslední herní Larou. Z choreografického hlediska dokonalé, Cassnadra Ebner herecky taky výtečná, jen mi přišlo poměrně neuvěřitelný, že by za takovou chvilku zmastila snad stovku žoldnéřů (kteří působili dost naivně a amatérsky), ale to už je holt Lara. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že vznikají fan filmy, ale na bohužel začali až moc přebírat zvyklosti blocbusterových filmů a pak to vypadá takto nereálně. V tomto případě to vadí hodně, bo na akci je tento snímek postavený, kdyby ne ledacos by se dalo odpustit. Dialogy jsou hrozné, akce je dobrá (ale nereálná), natočeno je dobře (dali si záležet) a konec má pointu. Skoro jsem čekal, že "Lara" přežije všechno. Se hrou to má pramálo společného, jen název a pobíhání v lese. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama