Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 5
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Diskuze

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

dragon94

Očividně si neuvědomuješ že mluví o kontextu toho, že nejde o 4. Sérii, ale 1. Sérii nového seriálu, který si pojede svůj vlastní příběh.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Knowho

Charlie Cox v rozhovoru před cca 10 dny:

"Kevin has been clear about it being a season 1 not a season 4, you know so it's a whole new deal."

Charlie Cox minulý měsíc na pódiu na D23 expo:

"It is a Season 1, it is not Season 4, so it is a whole new thing,"

"Which I think is the way to go. If you are going to do it again, do it differently."

na příspěvěk reagoval Knowho, Blackhand47

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Knowho

"I honestly don’t know. I haven’t really gotten to that point with the writers of our next Daredevil show. So I haven’t read any scripts yet, and we haven’t really talked at length about what this current iteration will be like. Just by the fact that they’re using me as an actor to play the part, it’s clear that there are going to be some consistencies and there are also going to be some differences."

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

,,It should be and it is always the same character. The difference is just like with people, we morph and change and are very different based on what's going on in our lives. The Matt Murdock from the Netflix show, that world and what was going on for Matt meant that most of the time we were living with a man who had a huge amount of pressure and strain and tonally the show was very dark and gritty and heavy. I don't know what the new show will be like, but when I came over to do Spider-Man and She-Hulk, the tone is much more lighthearted and tongue in cheek and fun and witty and full of levity, so the hope was that Matt is able to fit into that world and participate in it without it being a different character, a different person. I certainly had a really good time exploring that, experimenting with it and seeing if it fit."

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Tak a už je to 100% , Charlie Cox potvrdil, že MCU Daredevil a Netflix Daredevil jsou jeden a ten jistý Daredevil. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Knowho

Tady se chtějí údajně věnovat předloze, Fist by měl b,t představen logicky v druhém Shang chim kde.se nejspíš v tom mýtickém světě představí další město, Khun Lun. Uvidíme, mně to přijde logické 

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak JASNĚ se o něm nic neřeklo, kdykoli se může vrátit Jones. Ale spíš se počítá s recastem. Celkem škoda já měl Jonese v té roli celkem rád.

na příspěvěk reagoval Ratemus, martinbucek

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Knowho

No jak říkám, zatímco o Jonesovi se jasně řeklo že bude jiný, o Colterovi se neřeklo nic. Colter to prostě jisté nemá zatímco Jones to má jisté v tom negativním smyslu 

na příspěvěk reagoval Knowho

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jones je skoro jistá taky. Marvel s Ritter o návratu vyjednával. Když to shrneme, kromě již potvrzeného Coxe se z původních Defenders nejpravděpodobněji vrátí právě Ritter a ještě Bernthal. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Knowho

zas ale by boli kokoti, ak by nepokracovali v tom malo kvalitnom, co na netflixe vzniklo a to daredevil nemal zlu ani jednu sezonu

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

akoby to nebolo jedno, ked chcu ponechat aj povodne obsadenie + jessicu a urcite aj cagea, jedine fista vymenia, aj ked tam dufam, ze hlavne scenaristu

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Spíš je to o tom, že původní Netflixový seriály jsou tímto retconované do alternativních vesmírů a teprve teď poznáváme skutečného MCU Daredevila.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama