Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (176)

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Televizní Avengers u mě splnili své očekávání a zkrácená osmidílná série utekla jako voda. Po hodně slabém Iron Fistovi se tahle sebranka z NY sešla v pro mě hodně solidní týmovce. Začátek byl fajn, záporačka pěkně slizká a obecně si nemám moc na co stěžovat. Daredevil nadále zůstává mou nejoblibenější postavou z téhle čtyřky. Jeho souboje sou nejpromakanější a protivníky nejvíc bolí. Těším se na třetí sérii Ďábla a samosebou na Punishera. 75%. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Nudné a natahované komiksové seriály od tandemu Netflix/Marvel daly dohromady nudnou a natahovanou "superhrdinskou" týmovku. Nejdříve to vypadalo jako dobrý krok (zkrácení sezóny ze 13 na pouhých 8 epizod), ale problémy i nadále přetrvávají - opět jde o seriál postavený na naprosté retardaci děje, kdy se zápletka (která by vydala na kratší celovečerní film) posouvá tak neskutečně pomalu, že se toho i v jedné půlhodinové epizodě komediálního seriálu stane více než za celých osm hodin sledování. Postavy sice čelí společnému nepříteli, ale přesto se v seriálu najde spousta místa pro nezajímavé vedlejší podzápletky, které sledování ještě více otupují. Tuhle z neznámých důvodů velmi nadhodnocenou podívanou, která se odehrává výhradně v tmavých skladištích, opuštěných domech a restauracích, kde si postavy buď dlouze povídají o něčem, co stačí říct jednou větou, nebo se mlátí, je opravdu lepší vynechat. Mistrovská scenáristická práce v odkládání, natahování a naznačování něčeho, co nikdy nepřijde. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

The Defenders jsou dlouhoočekavaným završením nebo spíš vyvrcholením spolupráce mezi Netflixem a Marvelem. A vzhledem k tomu, že jsem si ani jeden z předchozích čtyř kousků (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist) nenechal ujít, tak bylo jisté, že i na samotné Defenders se podívám. Vím, že bych měl být asi mnohem pozitivnější, ale po pilotu to prostě nejde. Čekal jsem, že se hrdinové vcelku brzo potkají a pustí se do společné mise. Místo toho se znovu děje něco jako představovačka postav, které už byly představované ve vlastních seriálech. Pokud by tomu tak bylo pouze u pilotu, tak to přežiju, ale vadí mi, že se potkají až na konci třetí epizody. A to je na sérii, který má jen osm epizod velké plýtvání časem. Když se ale nakonec dají dohromady, tak je to zábava. Pro mě je ale překvapivě nejzajímavější část, kdy Iron Fist zmizí z centra dění. I když mi jeho postava obecně nevadí. Záporáci bohužel nejsou nic moc, Sigourney Weaver vlastně nemá co hrát a není divu, že ji převálcuje Elektra. Slibovalo to mnohem více a vlastně beru Defenders jako drobné zklamání. Prostě jsem čekal, že to bude nejlepší seriál z téhle Netflix-Marvel spolupráce, ale nestalo se. I když po hodnocení pilotu jsem byl ještě pesimističtější. Netflix ale naštěstí nedovolil, aby tohle vyvrcholení bylo nejslabší částí. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit lehkého zklamání, ale prvně začnu oprávněnou chválou. Na postavy, chemii mezi nimi a provázanost projektů by si měl MARVEL pořídit patent. Pomalejší rozjezd mi nevadil, ale nečekal jsem, že se seriál odváže až v posledním díle a nabídne minimum dechberoucích scén, když se jedná o týmovku a vrchol seriálové snahy. Šetří se i zvraty a fanouškovskými pomrknutími. Dialogy měly větší zastoupení než akce, ale jelikož si postavy měly co říct, tak mi to nevadilo. A snad se budou příští sólové seriály ohlížet dopředu, když se podařilo v rámci mezí vypořádat s minulostí a s organizací Hand, ale upřímně tomu nevěřím. (Netflix) ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Tohle má být epické završení na které jsme čekali roky? Daredevil měl vše. Skvělý casting, soundtrack a záporáky. Jessica se mohla pochlubit noir detektivním nádechem a skvělým Tennantem. Luke nudil svou roztříštěností a Iron Fist byl přiblblým originem pro děcka. Defenders jsou mixem výše zmíněného. Přičemž z Daredevila a Fista si bere to nejlepší. JJ a LC jsou jaksi do počtu. Defenders měli být televizním milníkem, ale díky stupidní, průhledné, šestákové zápletce se tak nestalo. Naštěstí to rychle utíká a Sigourney si svůj part náležitě užívá. Televizní odnoš Marvelu po skvělem startu upadla do stejně bezbřehého, milióny vynášejícího bahna, jako jejich filmový vesmír. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Defenders startují takzvanou fázi II., podobně jako je tomu u Avengers. (UncleMorty)
  • Týmové seskupení Defenders během let často měnilo své členy, ale poprvé se objevilo v roce 1971 v komiksovém sešitu "Marvel Feature #1". V tomto vydání byli členy i superhrdinové jako Doctor Strange nebo Hulk. (Bube1)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama