Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (2 325)

Radko 

všechny recenze uživatele

Ľúbostné problémy anglickej smotánky (umne zaranžované tak, aby zobrazovali akože celú spoločnosť, pridaním zopár postavičiek plebsu) a akýchkoľvek politikov ma vôbec nezaujímajú. Keď som o filme čítal, nik by ma dobrovoľne nedonútil si ho pozrieť. Potom som to kvôli jednej súťaži spravil. Musím uznať, že Curtisovi sa podarilo namiešať guľáš, ktorý napriek spomenutým výhradám nebol úplný grc. Na druhej strane, ani žiadne terno. Vianočný, prekvapivo znesiteľný anglický puding. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Tři písničky, které v ultimátní vánoční mozaice zazní, nejsou jen kulisou, ale jakýmsi dvanáctým hráčem na hřišti: Christmas is all around....All I want for Christmas is You.... All You need is LOVE. ACTUALLY, nejvíce se mě dotkly dvě linie, jež končí smutně. Mají v sobě něco z té osudové nevyhnutelnosti, jako když poznáte cizího, přesto nepochopitelně blízkého člověka a nějaká překážka vám zabrání poznávat ho dál. Když váš společný příběh končí ve vzduchoprázdnu a vy se marně ptáte, jestli je možné vrátit se do bodu nula, jestli je možné přátelit se s někým, kdo k nám cítí víc. Poprvé jsem LA viděla v kině s někým takovým, a tak pro mě už napořád tou vánoční láskyplností probleskují tu a tam melancholické paprsky a lítost, že i když ten můj příběh skončil šťastně, někoho jiného můj happyend zranil. A proto si k Love Actually musím pouštět ten místy cynicky a shazovačný komentář režiséra a herců, abych se v tom sladkém vánočním těstu neutopila. Venku začíná sněžit. Come on and let it snow... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děkuju pane. Měla jsem tušení, že první den nějak poseru." Chtěl bych ze středu zálohy režírovat hru FC Barcelona, ale tento snímek mi dokázal, že nejsem jedinej, kdo něco chce. Třeba malej Sam chce zpěvačku Joannu. Jeho nevlastní táta Daniel chce Claudii Schiffer. Koho chce Claudia se v průběhu psaní komentáře nepodařilo zjistit. Ministerskej předseda chce svou prostořekou asistentku Natalii. Americkej prezident chce taky Natalii. Harry chce svou manželku Karen, ale možná šilhá na stará kolena i jiným směrem. Peter chce svou manželku Juliet. Nejlepší Peterův kamarád Mark chce také jeho manželku Juliet. Brilantní lingvista Jamie chce svou portugalskou uklízečku. Exhibicionista Billy Mack chce vyhrát hitparádu. A když Barca pohrdá mými neocenitelnými službami, tak se chci aspoň jednou za čas pobavit u skvělýho snímku Láska nebeská. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělý, pohodový, milý, optimistický, vánoční film plný britského humoru toho nejpříjemnějšího ražení (já osobně tedy snesu i drsnější legraci, ale ta by zase do romantického filmu neseděla některým puritánům ;-)). Působí krásně přirozeně, přitom ale ne infantilně jako většina ostatních filmů dotýkajících se vánoc a vánočního období, zde navíc smíchaným s romantikou... Opravdu před tvůrci smekám, tak vkusný film na tolik klišovatá témata se moc často nevidí. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V každé žánrové kategorii mám snímek, který se blíží , případně rovná ideálu, prostě stoprocentní film. Mezi romantickými komediemi tohle místo zaujala Láska nebeská a nutno říct, že zvítězila s přehledem. Ale ano, hnidopich by mohl argumentovat, že s logikou se scénárista příliš nezatěžoval - ale od kdy je láska logická? Špičkové herecké obsazení, řada vtipných momentů a úžasně pozitivní atmosféra. Ideální film pro romantický večer ve dvou. Celkový dojem 100 %. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Premiér David (Hugh Grant) oslavně tančí na píseň „Jump“ - v záběru u okna má na levé ruce černé hodinky. O pár sekund později v hale už na jeho ruce nejsou. (TheSlezy)
  • V závěru filmu na letišti zní píseň „God Only Knows“ od kapely Beach Boys. (Idée_fixe)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama