Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantická komedie co jsem viděl, všechno je tady skvěle poskládaný a vyážený. Romantika tomuhle filmu vůbec neškodí, je spíš kuprospěchu a do ní pěkně začleněný vtipy jsou prostě dokonalý. Na to že to je první film Richarda Curtis to je excelentní, lepší debut si ani nemohl přát a už timhle filmem ukázal že je výjmečný režisér a že umí výborně vybrat herce, skloubil slavný herecký hvězdy s ne příliš známími herci a všem dal stejný monožství času, takže se tady ani nedá říct kdo tady byl hlavní hvězda a i tak nikdo nezklamal a můžu říct, že všichni předvedli báječný přirozený výkony, ale já jsem si tu hvězdu ve filmu stejně našel a neni to nikdo jinej než Bill Nighy, ten prostě neměl chybu a jeho cd bych si určitě taky koupil, teda kdyby nebylo moc drahý. Samozřejmě že to úplně dokonylý neni, ale dvě hodinky utekly jako voda a konec filmu mi hned zved náladu a to i když je to ten největší happyend co existuje, nebo možná proto ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že romantická komedie může být především komedie a ne romantika. Láska nebeská je příkladem něčeho, co se tváří jako regulérní slaďák okořeněný průměrným příběhem, vánočním příběhem, s občasným vtipným úšklebkem, ale ve skutečnosti je příběhem několika rodin během Vánočních svátků a co je hlavní, zřejmě jednou z nejvtipnějších komedií roku. Tento film střídá kontrastů jako já ponožek. Je to hezké, je to hodné, ale každý je nějaký jiný. Rozhodně ne zlý. Tato komedie dokonale přivoní k svícnu, který se otáčí na stěně a příjemně sladí s vánoční atmosférou. Krom toho titulní song už je tak otravný, až ho začali dávat do těch nejotravnějších reklam od Vodafonu a ta otravná vždycky je. I když ve filmu jako je tento, být otravným nikdy nemůže a taky nebude. Stejně jako celý tento film. Na vánoční svátky ideální, překvapivě hodně vánoční, hodně vtipný a hodně romantický. Tvůrcům se podařilo něco neuvěřitelného a ačkoliv je Láska nebeská hodně nenápadná dokáže mile pobavit. --- Sakra - To je dobrý, alespoň jste neřekla doprdele - Já věděla, že první den nějak poseru...doprdele. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Nezapírám, že romantická komedie je jedním z mých nejoblíbenějších žánrů, a anglické filmy miluju. O to víc jsem se těšil a o to víc jsem se bál, že budu zklamán ..... Nestalo se ! Je to romantická komedie, která se hned postavila na "bednu" tak pevně, jak to ještě žádná nedokázala. Richard Curtis svými scénáři k Mr. Beanovi, Čtyřem svatbám, Notting Hillu, Deníku B.Jones... dokázal, že je obdařen vzácným citem pro anglický humor. Tímhle filmem dokázal, že je i výborným režisérem, který za vydatné pomoci největších (a mně nejsympatičtějších) anglických filmových hvězd natočil film tak nabitý, že si říkáte že je to plýtvání nápady na jeden snímek.... P.S. Po prvním sestříhání měl film 3 a půl hodiny a většinu scén, které Curtis s těžkým srdcem vystříhnul najdete na DVD. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný a okouzlující scénář se sympatickými postavami a nejednou silnou scénou (svatební video, zjištění nevěry, žádost o ruku lámanou portugalštinou v baru), neskutečná sestava britských hereckých es a cameo roliček a romantickými hitovkami nabitý soundtrack. Takhle už romantikům Vánoce nikdy nikdo neosladí a Richard Curtis může jít do zaslouženého důchodu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $59,696,144Tržby Celosvetovo $248,600,000Tržby za predaj DVD v USA $10,469,623Čistá Fantázia! Veľmi podarený film, plný silných momentiek a trefnej odľahčenej srandy do popukania. Na Anglickú produkciu to je veľmi veľké prekvapenie a asi najlepšia romantická komédia čo som za posledné roky videl. /100%/ ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Jamie Bennett (Colin Firth) odchází z obchodu s dárky a má v ruce tašky. V následujícím záběru však nedrží ani jednu. (chleba24)
  • Natáčelo se od 2. září do 26. listopadu 2002 ve Francii, Anglii a v Keni. (Varan)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama