Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Normálny krimi seriál by začal vyšetrovaním prípadov a akciou a tým postavil solidný základ. Len postupne by sme začali odhaľovať veci z minulosti hrdinov a vkladať do toho vzťahové, alebo čo ja volám telenovelové, prvky. Keďže však tvorcovia seriálu chceli vytrieskať čo najviac z obľúbenosti svojej predlohy, vrhli sa na všetko hneď od pilotu. Navyše Riggs zďaleka nie je taký fešák ako bol Mel Gibson a ani zďaleka nemá také vtipné dialógy, hoci Murtaugh je celkom dobrý aj v seriáli. Celé je to uplakaná, presilene emociálna a navyše trápne klišoidná nuda. ()

Riff_Raff 

všechny recenze uživatele

První dvě řady byly peckový, prostě prdel! Postava Martina Rigse mě bavila a o to víc v kombinaci s detektivem Rogerem Murtaughem, kterého hraje týpek z posledního skauta (bývalý fotbalista hřebců). Tvořili spolu dost komickou dvojici. Třetí řada má díky nové postavě "Steva Stiflera" Seanna Williama Scotta trochu jiný ráz. Ale co už. Každý díl má parádní hudební vložku. Dost mě mrzí, že seriál nepokračuje! ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tak nic no - možná kdyby neexistovaly filmy, nehrál v nich Gibson a Glover ..... možná. Teda spíš ne, ale možná. Wayans ještě jakž takž, ale Crawford je ve srovnání s Gibsonem naprosto zoufalej - “Víte byly tam ty páry jak se držej za ruce, a to já moc nemusím.... “ bůůů.... Jo a fakt mi strašně vadilo používání všech těch věcí z původních filmů a snaha udělat to “trochu jinak”. Když v některých scénách Crawford doslova cituje Gibsona, je to k nepřežití. Jo a ještě hůř začne být, když se objeví Leo Getz díky jemu to přestane bejt koukatelný úpně. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci první série spíše průměrný seriál s průměrnými herci, ale jednou vyjímkou ...D.Wayans jako Murtaugh je tragédie. Klasické "špeky" tvůrčího týmu jsou příliš evidentní a nedaří se je ani obkecat (např. ve filmech vtipně jiskřivé dialogy psycholožky s Riggsem působí v seriálu jako želatinová nuda a Leo Getz? Ještě,že v seriálu "pobývá" krátce. Jen ze sympatie k filmové předloze dávám o jednu hvězdičku více. Jinak seriál dobře plní svou funkci akčně komediální krimi a pokud přimhouřím jedno oko, pak se i občas pobavím.Chvályhodné je,že v každé epizodě se dá natrefit na odkaz kultovní filmové série a překvapivě dobře vyznívají rodinné strasti obou protagonistů. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Musí se přežít začátek, spoustu lidí to pravděpodobně může vzdát, kór když je to místy tak trochu Vražedné pobřeží. Ale! Představitel Rigse funguje výborně (i když se to zpočátku vůbec nezdá). Právě on je přidaná hodnota celého seriálu a dobře vyčnívá (navzdory jednoduchosti seriálu). Dokonce fungují i emoce (dobře zahrané, ze strany Crawforda), což je v tomto odlehčeném akčním žánru (který se vytrácí) už celkem nevídané. Žádná obr sláva, ale odlehčení v pravou chvíli. ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama