Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Někomu to připomnělo Mlčení jehňátek, někomu Akta X a někomu geniální a bezkonkurenční Sedm. Na mě z toho poslední z těchto filmů ůplně zíral. Mám z toho ovšem dost rozpačitý pocit, skvělý Eckhart a dobrý Kinglsey, několik dobrých záběrů z různých nečekaných a neobvyklých úhlů a to je tak všechno. Scénář je takovej nemastnej neslanej a rozuzlení toho všeho mě nijak zvlášť nenadchlo. Takže ve výsledku poctivé průměrné tři hvězdy. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, povedený scénář, výborné obsazení i bezchybné zvládnutí svých rolí (Kingsley, Eckhart, Mossová)... přesto to na mě tak nějak nezafungovalo. Za vinu to dávám režisérovi, kterému se zkrátka nepodařilo dostat do filmu tolik potřebné napětí a tu správnou atmosféru! Btw: Proč tak vynikající herec - jakým Ben Kingsley bezpochyby je, hraje převážně v samých sračkách (Suspect Zero je naštěstí světlou výjimkou)?! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama